Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.05.22. 19:48:50

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.05.22. 19:02:14

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Tartalmilag egyébként nem mindig marhaság amit mond, néha egész érdekes gondolatai vannak, de a stílusa roppant idegesítő tud lenni, én még a mesterkélt amerikai kiejtésétől is a falat kaparom kínomban, nem tehetek róla, ez van.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.05.22. 11:49:30
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hehe... Volt idő, amikor ezért a képért banán járt. :-P
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A figura remélhetőleg trollkodik.
Ha nem, akkor kár belé az oxigén. A legértelmesebb dolgok a videóban azok a bejátszások, amiket meg akar cáfolni <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2017.05.20. 00:55:19
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.05.19. 14:31:43
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eleg ismerosnek tunt de a bonusz palyanal mikor a ninjak ugralnak lefele a hazrol es dobocsillagozni kell oket, na ott mar rajottem, hogy ezzel biza' sokat jatszottam nagyon gyerek koromban.
(gyanítom amúgy azért van rá igény, mert szakmainak tűnő hadarással adja elő a semmit, és az ostoba nép -nem bántásból mondom- úgy érzi, hogy egy nívós előadást hall, velős tartalommal)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ott van nálunk a Szirmai srác. Filmbemutatói 90%-a nézhetetlen. Számomra legalábbis. Olyan stílusban adja elő és olyan mesterkélt és ripacs hogy kellemetlen nézni. Mégis az egyik legmenőbb itthon. Van rá igény.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.16. 18:57:19
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.05.16. 18:00:26