Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

★★★★★
jo reklam ja..
Mert közben dolgozik az agyad,fejtörőkön..helyszínek feldolgozásán..és ekkor a legváratlanabb pillanatban eléd ugrik egy parás lény,én meglett korom ellenére megmondom őszintén,az infarktus közelébe kerültem.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2017.09.03. 20:34:15
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Nem is valószínű hogy eljutunk odáig hogy tudati szinten léphessünk be egy virtuális világba, úgy hogy nincs a szemünk előtt semmilyen szemüveg. Mondjuk már így is sokan élik az életüket a világhálóra tapadva, és ha adott lenne egy ilyen lehetőség, nagyon sokan gondolkodás nélkül váltanának jegyet a nullák és egyesek világába.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mert amig egy rozoga létra 2. fokán lehet elkap a tériszony addig egy stabil talapzaton 100m magasan sem félek.
Persze, tudatában vagy, hogy leveheted a sisakot, de attól még a hatást nem tompítja ez a dolog. És azért nem egy egyszerű csúszdát látunk. Van azért tempó és meredek lejtő is bőven. A mozgó talapzat meg aztán még egy jó nagy lapáttal rátesz az élményre. Szerintem simán hihető a reakció. Főleg ha egy olyan személyről van szó, aki nincs hozzászokva a hullámvasutakhoz.
Mindenkinek tudom ajánlani, hogy próbálja ki, akinek lehetősége van rá. Ha nem próbáltam volna lehet én is szkeptikusan nézném a felvételt.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.09.03. 18:03:46
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Tehát igen lehet valaki rosszul lesz meg elveszti az egyensulyát és szédül vagy egy hirtelen elöugró valamitől megiugrik, de itt egy egyzserű csuszdánál nem hiszem, hogy ennyire kéne kapálózni
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Keresek egy képet, 10+ éves amin egy arany/soproni ászok logós opel van összetörve egy traileren és rá van írva a képre, hogy a mi sörünkben legalább van alkohol.
Megköszönném ha valaki elő tudná ásni az internet sötét bugyraiból, sajnos nekem nem sikerült.
köszi
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Erősebb ország!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Markos Nádas - Katona dolog
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/