Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

zorrobomber
<#worship>

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Doodle

Utoljára szerkesztette: toza, 2022.02.08. 12:09:20

CSOCSO
Amerikaban le se szarjak a ciganyokat. Max mesekbol meg sztorikbol ismerik oket es akkor is max a muzsikus ciganyok jutnak eszukbe mint a cigok a notre dami mesebol.
Sippie
miért viccelt volna? az mindenki szerint pozitívum volt
Ez most a nagy botrányvicc, vajon viccelt a cigányholokauszttal vagy nem?
MerlinW
Egyszerűen nem érted, ugye? 😄

[merlinw.org]

0Fritz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mégvadabbdisznó
Az csak egy pár, most viszont drilled van. <#eljen>

De szép bauxit, honnan van?

tek... 😞

0Fritz
Buddha is mosolyog.

Csak egy szeletet kérnék.

Bokafix2
Tehát a piros ruhás nem meleg.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

lol

többi
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

becauseIsaid

Because I said so... that's why.™

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

BenedekFeco

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

becauseIsaid
Ja egyet németül, egyet franciául és egyet oroszul.

becauseIsaid
Túlértékeled őket. Én baginacsát mondanék <#vigyor>

BenedekFeco
Egyébként abból sem volt sosem gond, ha valaki beírta, hogy "lefordítanátok mert nem értem". Rögtön kapott vagy 3 magyarázatot.

0Fritz
A legtöbb angol nyelvű kép sem ér el egy minimális szintet és ezért válogatni kell közülük.
A magyar humoros képeket tartalmazó oldalak pedig sajnos még ennél is silányabbak, mert tartalmuk 99%-a a sas kabaré szintjén van és múltkor 20 percen keresztül egyet sem találtam, amit ide be lehetne tenni.
Ennyi az oka.
Béluska74
Köszönöm hogy egy többnapos témát ismét felhozol. Biztos nem követted a beszélgetés fonalát. Én beszélek Angolul. Látom időközben kikerült a "szabályzatból" hogy a külföldi feliratokat fordítással kellene ide bebiggyeszteni. De számomra mindegy is. Csak próbálkoztam...nem sikerült. Nem feszengek rajta és a témát én magamban lezártnak tekintettem.

If you give a little love you can get a little love of your own

ximix
Srácok megálltak a növésben rendesen <#hehe>

Cuki

Yin Diesel

Felületi feszültség
gáz ha angolul nem tudsz 2022ben
BenedekFeco

MerlinW
A cikk tök kuka a témához 😄 Botok elleni védelemről van szó. Az algoritmus limitálja az account-ot, ha az friss, alacsony feliratkozószámmal rendelkezik, mégis több száz/ezer élő néző van "jelen" rajta élőben. Mert ugye ilyen nem igen létezik legit körülmények között. A YT meg nézettségi adatok alapján számláz ugye.

[merlinw.org]

0Fritz
Nálam gond nélkül bejöttek a "Trucker convoy Canada 2022 live" keresésre kiadott élő és rögzített adások.

Még mindig nyomja:

BenedekFeco

RelakS
Wut? Már ilyen is van? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

0Fritz

usa-orosz játék:

"Joe Biden amerikai elnök arra utasította az Egyesült Államok védelmi minisztériumát, hogy több mint 3000 amerikai katonát helyezzen át az európai szövetségesek védelmének megerősítése érdekében - számolt be szerdán kormánytisztviselőktől származó információkra hivatkozva az amerikai sajtó."

"Szijjártó Péter beismerte, hogy érkezett az USA részéről megkeresés csapataik ideiglenes hozzánk telepítéséről, s a Honvédelmi Minisztérium egyeztet erről az amerikaiakkal."

""Van olyan információnk, hogy az oroszok valószínűleg ürügyet akarnak teremteni egy invázióhoz" - fogalmazott John Kirby, a Pentagon szóvivője."

Eközben:

sure
Ehh köszi, épp rájöttem közbe' magam is 😄
Már kezdtem azt hinni, hogy egyetlen egy darab volt és csak Magyarba', de látom, ez a kreativitás azért nemzetközi

Azért mondjuk ez sem semmi...

Utoljára szerkesztette: sure, 2022.02.04. 13:00:34

Isten nem bottal, hanem VMware.

0Fritz
"bicycle steering wheel"

Utoljára szerkesztette: 0Fritz, 2022.02.04. 12:59:09
sure
Emlékszik valaki a nyolcvanas-kilencvenes évekből olyan "falusi biciklituningra", hogy a kormányt lecserélték személyautó (de emlékeim szerint olyat is láttam, hogy Ikarus busz) kormányára? Ilyenről képet nem tud valaki betolni? Egyelőre nem találtam ilyet, de lehet, hogy csak nem a megfelelő bűvös keresőkifejezéseket használom 😞
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.02.04. 12:48:26

Isten nem bottal, hanem VMware.

BenedekFeco

0Fritz

ximix
Nők: Jaj, nincs egy "rongyom" amit felvegyek !
Férfiak : Miután találtak egy "rongyot".

Tanítvány és a mester
gif

Dirty dancing<#hehe>

Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.02.03. 21:54:54
BenedekFeco

BenedekFeco

0Fritz

Én ezen beszartam.

Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2022.02.02. 21:00:21
MerlinW
Miért ...? Megmentette az utasok életét. Egyébként ez még mindig a humiari topik és még mindig telefosod abszolút nem vicces szarokkal.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.02. 20:44:29

[merlinw.org]