Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
lehet hallani a hangjan hogy csak hergelni akarja o egy fem...khmm nemtommi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azt várta, hogy megüsse a faszi és lehessen panaszkodni. Direkt provokálta.
morcosqtya
Nemtom, az enyém vízöntő.... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

davidka003
Idióta a nő. Ha én nő lennék és valaki így kiabálna velem biztos nem maradnék a kocsiban. Mi a francot várt? Aki így ugat vele biztos elviszi majd akár egy métert is máshova?
Nyilván a nő is rászolgált amiért így ugat a csávó vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Valami olyasmi lehetett (bár csak gyorsan végigtekertem), hogy a kamerás hölgy a kórházhoz vitette überrel magát és mivel nem látta hol kell bemenni, nem szállt ki és helyette cirkuszolni kezdett, hogy nem ott van, ahol lennie kell és nem tudja hol van, vigye oda, ahova ő szerette volna. Emberünk felhúzta magát és végül egy harmadik személy(talán rendőr) jött, aki közölte, hogy az épület másik oldalán van a bejárat.
cikasz
Mi volt a probléma?

http://www.akciofigura.hu

Pluskast
Rég röhögtem ilyen jót 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

desigo
Az miért volt fontos infó,hogy szűz?
biggers...

"i like the part when he says - get out of my car- ..."
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.12.14. 12:04:40
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Prolik "vicceskednek" és még nem is vicces.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

morcosqtya

morcosqtya
Remek telefon eladó

Dzsini
amikor az eredeti nyelvet angolon hagyod google translate-ben...
vagy amikor francia helyett mellényomsz, és filippinó fordítást készítesz:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
LOL orosz tükörfordítás!!!! 😄DDD
Biztos megértik.

morcosqtya
Eladó kugya.

morcosqtya
7days croissant Radics Gingitől.... 10ezer.

morcosqtya
Anthony Hopkinsné

Most satisfying video of the year.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Alexease
Az emberek nagyon raernek😄DD
ár + vélemények😄

Utoljára szerkesztette: masoma, 2017.12.13. 22:31:22
lac coo
Pont most néztem ,remek ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

cikasz

http://www.akciofigura.hu

broman191
Ja, Palvin Barbara és Grumpy Cat keveréke, néha 2 wired 2 f*ck kategória 😄D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

vannak am kul dolgok...

vissza a valosagba...

16+

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.12.13. 15:18:19
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Caliph
saber többjelentésű szó,és többek között kard nak is használják

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
rapír meg elvileg szúrásra való, a lightsaber elvileg többé-kevésbé simán hosszúkard (az alap klasszikus változat, nem beszélve a Dooku és mások által használt egyedi változatoktól)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Beregszászi szablya majdnem egyenes 😊 Bár a szablyákban én se mozgok otthon. Inkább rapier 😄
Utoljára szerkesztette: lordbalu, 2017.12.13. 13:01:34
BenedekFeco
Ha még pontosabbak akarunk lenni, akkor az eredeti szablya elnevezés szintén nem jó, mert a szablya az ívelt pengéjű. De majd jön valami kardszakértő és kijavít 😊

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.12.13. 10:14:09

Ha már Star Wars.

Kivágott jelenet az új Star Warsból. Luke a First Order elől menekülve meglepő helyen próbál elbújni és persze potyázni egy kicsit. 😊

norbre
akkor már fényszablya ha pontosak akarunk lenni 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Caliph
az fénykard,nem lézerkard 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Az élet nagy igazságai...

Dzsini
Plusz felmerül a kérdés, hogy miért áll neki bárki tudományos pontosságot keresni egy mesében? 😊

annyira, hogy részletekbe menő wikipedia is készül róla

ráadásul fényszablya

Szabi
egyrészt ez egy kitalált story, másrészt meg nem lézer, hanem plazma, a lézert nem lehet még elméletben sem szabályozni, a plazma viszont könnyedén lehet másfél méter hosszú 😄

viszont ja, elméletileg ezzel se lehetne kardozni 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.12.13. 08:46:44

"Nulla tenaci invia est via"

norbre

Valaki aki szakavatott, elmondaná hogy hogy lehet kardozni a LÉZER karddal? 😊
Mármint a LÉZER ugye fény.. az meg mint olyan, nem tud megtartani semmit.
Vagyis mondjuk például védekezni nem lehetne vele, pláne nem egy másik lézer kard ellen 😊
Mer egy botot még mondjuk elvágna ha nagyon "turbó" a LÉZER, de megtartani azt se tudná.
A két LÉZER kardozó csak suhogtatna a levegőben, de hogy a két kard nem csapna össze azt így tippelném..
Nem? De 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ez erős lesz 😄
BenedekFeco
Jaly most mivan abba? Kébzeld senkisem tök életes! Azér mer most el irt,valamit még nem kel le hordani Őtet. Amugy islehet hogy csak elütőte a bilent tyüt XD Ez a zinternet es tökre nem eggyetem vagy, valami enciklópédija. Vagy várjá...
<#banplz>

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n