Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
ték
hungary27
<#idiota>
hungary27
lol
Dzsini
ez "csak" leszállás:

Madeira repülõtér

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Palinko
nekem is a 6 os tetszik talán legjobban. a 3.nál meg olyan a kamera beállítás hogy még alacsonyabbnak tûnik a gép repülése sztem.
desigo
durvák!
6-os is laza

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szabi84

3.<#wow1>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

morcosqtya
😊))
Jók!!
#200189 is!

A legjobb poénok általában a mindennapokban illetve a neten születnek. (ez már nem a saskabaré kategória...)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Bash.org jobb 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bolond: Múltkor 16 GB/s-el cseréltem adatot haverral😄
peti: 😄
Bolond: ledobta az erkélyrõl a mienkre a 16gb-os pendriveot😄
peti: neeee 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

esgerus
Pont azon röhögtem én is ,mikor linkelte vmelyik nap vki. XD
Amúgy durva😄 és diplomás ember elvileg 😄

mumpic
"3 fél rum, 1 fél vodka + 4 sör és 4 nagyfröccs"

Enyhén részeg???

A lónak a faszát.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pipör
A részegség fokozatai

1.Enyhén spicces
Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs.
Pályagörbe: egyenes.

2.Félspicces
Tünetek: a szemek még jobban csillognak, nótázási inger, beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után elfojtott böffenés.
Fogyasztás: 2 rum + 4 sör.
Pályagörbe: egyenes, itt-ott gyorsan korrigált billenés.

3.Spicces
Tünetek: szemcsillanás marad, a vigyorgás változatlan és gyerekes jellegû, a beszéd érthetõségi foka csökken, kezd megszûnni a különbség a zöngés és a zöngétlen mássalhangzók között.
Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 sör
Pályagörbe: a hiperbola pályáját követõ, illemhelyre való távozás közben ötletszerû megkapaszkodás különbözõ tárgyakban.
(pl.: Pincérnõ bal melle)

4.Kótyagos
Tünetek: szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böffenéssel kísért csuklás után hamis éneklés, Bodri kutya verésénél egy könnycsepp az arcon.
Fogyasztás: 1 dl. konyak, 4 sör + 2 dl. bor
Pályagörbe: csúszás nélkül gördülõ kör egy kerületi pontjától leírt ívekkel tarkított parabola.

5.Enyhén részeg
Tünetek: Az arc vonásai kifejezõvé válnak, a mimikai izmok nyersgumi szerûen mûködnek, a beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tûnnek fel.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka + 4 sör és 4 nagyfröccs
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.

6.Félrészeg
Tünetek: A szem fénye teljesen megtörik, a tekintet gyöngyözõ pocsolyához hasonló, a beszédben furcsa mondatok, a WC-ben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg betûkkel.
Fogyasztás: 2 dl. rum, 8 sör, 4 dl. bor + 2 vodka
Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsõn való guruláskor végtelen csavarhoz hasonló.

7.Részeg
Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az öröklött elfajulás koravén ráncai, illemhelyre zuhanás a csukott ajtón keresztül.
Fogyasztás: 3 dl. vodka, 10 sör + 10 nagyfröccs
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás.

8.Tökrészeg
Tünetek: A szem szinte állandóan csukva van, de ha nyitva is van, csak a fehérje látszik, az érzékszervek teljesen zavartak, se kép se hang, idõnként orrlyukon keresztül való hányás.
Fogyasztás: Kb. annyi, amennyit egy kozákezred elbír, lovakkal együtt.
Pályagörbe: Nincs, csak apró rezgés szerû helyváltoztatások csuklás közben.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

n3whous3
<#idiota>

púúúúú

morcosqtya
de ezeket nem direkt csinálják???
ennyire senki nem lehet hülye...

Itt tudtok nézegetni 40 bakit 😄

n3whous3
én ezeket találtam:

http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/447113/980781.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

púúúúú

morcosqtya
EZ AZ!!
akkor csak 3...

passatgt

morcosqtya
na, jönnek az egylábúak...
2 jóra emlékszem:
Az egyiken egy anya tartotta a gyereket akinek nem volt teste csak feje.
A másiknál meg focipálya nézõterén kevesen voltak a nyers fotón ezért az ügyes fotosoppos berakta azt a 4 embert pattern-nek és végighúzta a háttérben... kurva jól nézett ki hogy ugyanazok az emberek ismétlõdnek a tribünön. Volt egy kövér faszi aki fotózott, na ugyanabból volt még ott 8 ugyanolyan pózban... <#idiota>

Lyukasbogrács
lábát meg leharapta a cápa <#eplus2> egyiken a bal, másikon a jobbat.

passatgt

morcosqtya
<#guluszem1>
ÛRISTEN!! Ilyeneket kik adnak ki a kezeik közül?????

passatgt
ps hibák😊

A baj nem azzal van, hogy van, akinek ez tetszik, van aki szerint pedig fos, hanem hogy idejön valaki és egybõl egy olyan stílusú kommentet ír, amibõl csak a hülye nem érzi azt, hogy az illetõ felsõbbrendûnek véli magát attól, hogy ezen õ röhög más pedig nem.
De hát ilyen világot érünk, mindenkinek kellenek az efféle apró sikerélmények, visszaigazolások arról, hogy õ milyen felsõbbrendû is az átlagembereknél... 😊
Amúgy én se tartom sokra ezeket a képregényeket de az abszolút nem zavar, sõt, örülök neki, hogy van rájuk igény. De ne érezze már magát ettõl senki felsõbbrendûnek, könyörgöm...
Hát nem is, én zuhanyzom kedves toto 😊 Takarékoskodom a vízzel =)

Ne fürgyé le!

lé vágy szárvá xD

vót má!!

ez haláli 😄D

Részeg, Lefejeli az asztalt 4x

morcosqtya
én is rengeteg barátomról és munkatársamról tudok akik imádják, de felesleges ezen pörögni pro és kontra is mert a humor (is) szubjektív dolog, megbeszéltük ezerszer. Én se tudok röhögni itt sok "vicces" dolgon, de nem teszem szóvá, minek? Van akinek tetszik. Kész. Tiszteletben lehet tartani a másikat amellett hogy nem vagyunk vele egy véleményen.. ilyen a világ. Rajtunk múlik hogyan kezeljük.

(ez a poszt nem ellened irányult, és z ellen sem. egyszerû okfejtés...)

na on: (lesz akinek a cicák se viccesek, de szerintem de.) :-)

Kicsikiraly
a vicces pont az benne hogy sokszor nem lehet érteni. ezt az elvont gondolkodást nem sajátították el sokan 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

morcosqtya
hát ahhoz igen vaddisznó ledek kellenének... 😊)

RatBaG
ezzel a "marok ember"rel kissé tévedésben vagy... <#nezze>

Per Aspera Ad Inferi.

Bírtam volna, ha felgyulladnak a barik a ledek miatt xDD

Ulvar
beteg!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

z99999
nem az a probléma hogy csak egy marok ember érti, hanem hogy csak egy marok ember röhög rajta. merthogy fostalicska. de ne veszekedjünk. rakok inkább képet. cicáról.

Pszt.

Jim Morrison
ja, ez jo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez de komoly 😮

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kicsikiraly
Info: kiderült hogy idén megyünk Jesolo-ba, NVJ klub eheti gyûlése lefújva, elnökválasztások jövõhéten.

DFTBA &#3232;_&#3232;

xD ez a chates dolog jó ötlet (énhülye...) 😄

nearo
Én tudok rá orvosságot 😊

Bocsi 😊
Amúgy nekem mûködik msn. De miért nem kérdezed meg cseten?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Aquir
Info: megérkezett a rendelt giroszkópom. És ez nem az a szar labda... Egész jól funkcionál 😊