Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
3.<#wow1>#wow1>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jók!!
#200189 is!
A legjobb poénok általában a mindennapokban illetve a neten születnek. (ez már nem a saskabaré kategória...)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
peti: 😄
Bolond: ledobta az erkélyrõl a mienkre a 16gb-os pendriveot😄
peti: neeee 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy durva😄 és diplomás ember elvileg 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1.Enyhén spicces
Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs.
Pályagörbe: egyenes.
2.Félspicces
Tünetek: a szemek még jobban csillognak, nótázási inger, beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után elfojtott böffenés.
Fogyasztás: 2 rum + 4 sör.
Pályagörbe: egyenes, itt-ott gyorsan korrigált billenés.
3.Spicces
Tünetek: szemcsillanás marad, a vigyorgás változatlan és gyerekes jellegû, a beszéd érthetõségi foka csökken, kezd megszûnni a különbség a zöngés és a zöngétlen mássalhangzók között.
Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 sör
Pályagörbe: a hiperbola pályáját követõ, illemhelyre való távozás közben ötletszerû megkapaszkodás különbözõ tárgyakban.
(pl.: Pincérnõ bal melle)
4.Kótyagos
Tünetek: szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böffenéssel kísért csuklás után hamis éneklés, Bodri kutya verésénél egy könnycsepp az arcon.
Fogyasztás: 1 dl. konyak, 4 sör + 2 dl. bor
Pályagörbe: csúszás nélkül gördülõ kör egy kerületi pontjától leírt ívekkel tarkított parabola.
5.Enyhén részeg
Tünetek: Az arc vonásai kifejezõvé válnak, a mimikai izmok nyersgumi szerûen mûködnek, a beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tûnnek fel.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka + 4 sör és 4 nagyfröccs
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.
6.Félrészeg
Tünetek: A szem fénye teljesen megtörik, a tekintet gyöngyözõ pocsolyához hasonló, a beszédben furcsa mondatok, a WC-ben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg betûkkel.
Fogyasztás: 2 dl. rum, 8 sör, 4 dl. bor + 2 vodka
Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsõn való guruláskor végtelen csavarhoz hasonló.
7.Részeg
Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az öröklött elfajulás koravén ráncai, illemhelyre zuhanás a csukott ajtón keresztül.
Fogyasztás: 3 dl. vodka, 10 sör + 10 nagyfröccs
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás.
8.Tökrészeg
Tünetek: A szem szinte állandóan csukva van, de ha nyitva is van, csak a fehérje látszik, az érzékszervek teljesen zavartak, se kép se hang, idõnként orrlyukon keresztül való hányás.
Fogyasztás: Kb. annyi, amennyit egy kozákezred elbír, lovakkal együtt.
Pályagörbe: Nincs, csak apró rezgés szerû helyváltoztatások csuklás közben.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
ennyire senki nem lehet hülye...
púúúúú
2 jóra emlékszem:
Az egyiken egy anya tartotta a gyereket akinek nem volt teste csak feje.
A másiknál meg focipálya nézõterén kevesen voltak a nyers fotón ezért az ügyes fotosoppos berakta azt a 4 embert pattern-nek és végighúzta a háttérben... kurva jól nézett ki hogy ugyanazok az emberek ismétlõdnek a tribünön. Volt egy kövér faszi aki fotózott, na ugyanabból volt még ott 8 ugyanolyan pózban... <#idiota>#idiota>
ÛRISTEN!! Ilyeneket kik adnak ki a kezeik közül?????
De hát ilyen világot érünk, mindenkinek kellenek az efféle apró sikerélmények, visszaigazolások arról, hogy õ milyen felsõbbrendû is az átlagembereknél... 😊
Amúgy én se tartom sokra ezeket a képregényeket de az abszolút nem zavar, sõt, örülök neki, hogy van rájuk igény. De ne érezze már magát ettõl senki felsõbbrendûnek, könyörgöm...
Részeg, Lefejeli az asztalt 4x
(ez a poszt nem ellened irányult, és z ellen sem. egyszerû okfejtés...)
na on: (lesz akinek a cicák se viccesek, de szerintem de.) :-)
DFTBA ಠ_ಠ

Pszt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
DFTBA ಠ_ಠ
Bocsi 😊
Amúgy nekem mûködik msn. De miért nem kérdezed meg cseten?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(