Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellemes húsvétot!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Per Aspera Ad Inferi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Le tudom gyártani belõle az eredeti linket ha nagyon akarom, de a kérdés arra irányult inkább, hogy ezen az új felületen hol a francba van.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<#mf1>#mf1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
na azthiszem bedtime van.. ideje megkeresnem a morcos kosaramat...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A szívem a régihez húz. Már amúgy is így ismertek itt.
Nem vagyok az a váltogatós fajta egyébként.
Tipikus lusta férfi vagyok: ami egyszer mûködik ahhoz minek hozzányúlni.. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
/Új lokó../<#eljen>#eljen>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
mindjárt visszarakom..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
VALÓBAN invisible Tape... 😊))
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ádám: leszállok a vonatról, látom nincs busz, csak egy kocsi áll ott
Ádám: elindulok erre kiszól a kocsiból a buszsofõr h szálljak be, nem volt kedve kijönni a busszal, mer ilyenkor úgyis kevesen vannak😄
ez komoly😄😄😄ASD😄
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.