Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki a franc nem próbálta még
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Powerball!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(mész valamilyen szakestre mostanában?akkor 99%,hogy találkozunk,mivel a közepén vagyok egy 8 hét 10 szakest õrületnek<#smile>#smile>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a véleményed egy komplett bullshit,ha nem érted (mert felteszem nem a látásod a gond) hogy a két képen szereplõ csajban csak a dns azonos,nem a véletlen mûve,direkt csinálod.fölöslegesen próbáltál okoskodni,és még mellé is ment.
számomra a legfájóbb hogy manapság nincs az a pont ahol vki elismerné hogy fasz volt,pedig elég lenne olyan közvetett módon hogy oké,kopjunk már le a témáról. inkább zavaros témaváltások,mások nevében beszélés,húzzál el,kopjál le,kötekedõ fasz vagy,vitatkozós buzi.
A BLIZZARD ktalálta hogy aktivál a World of Warcraft® játékba egy egyedi mountot Mount: Celestial Steed
jelenleg nagyából 63150-en állnak érte sorban
számolgassunk csak utána, kb 1-2 órája jött ki a kis aranyos
63150 x 20 euro = 1.263.000 EURO
1 263 000 Euros = 331.898392 million Hungarian forints
ÉS MIND EZ EGY ÓRA ALATT (=60 PERC), szeretnék gratulálni a blizzárdnak, mert ehez tényleg kell üzleti érzék, hogy 1 óra alatt valaki 330 millát akasszon le a semmibõl
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[ remélem ebbe most nem fogsz belekötni ... ]
te se mum
képt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nem tudom miért nem írsz ember módjára, nem adtam okot rá hogy undok legyél velem. Nyilván tetszik neked ez a stílus, de én meguntam a szájkaratét, nyertél, örülj.
amúgy,értem én hogy bla bla bla bla, de én már csak továbbra is vagyok olyan régimódi hogy számomra akkor nem vagy hülye, ha nem beszélsz hülyeségeket- hja,milyen fura egy világban élünk-és nem akkor ha kijelented magadról hogy nem,vagy 3 pontba szeded hogy pelleri a hülye
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
AM köszi!
és ezt miért pont ide? nincs sg-n olyan haverod, akinek a topikjában tudsz ilyeneket megosztani, ahelyett, hogy egy olyan közösségbe rakod be, akik 90%-a nem is foglalkozik a másikkal?
púúúúú
ON
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2. Amit beraktál képet, azt senki sem méltatta különösebben, mivel pontosan az a lényeg amit leírtam - ugyanaz a csaj, nincs kimeszelve. Ha van még valami egyéb poén, arra szerintem a többiek is kíváncsiak, szerintem senki sem érti hogy mire gondoltál azzal hogy "pixie lott wtf"
3. Nem tudom mi történt veled, egy fél (1?) évvel ezelõttig nevettem a postjaidon, azóta viselkedsz úgy mint egy hisztis picsa. 😞
elkezd hisztizni és sírni:
- Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! - toporzékol.
A lány erre elõveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy
Ferrari áll meg a ház elõtt; egy õszülõ halántékú, finom úr, Armani
öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az apával és az
anyával szemben, és közli velük:
- A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el õt
családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendõ
gyerekrõl.Elõször is fizetem a lányuk összes kiadását, élete végéig. Ha
lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat,
egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha
fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a
bankszámláján.Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom, akkor hogyan
segíthetnék. Önök mit javasolnak?
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az elõadást, ráteszi a
férfi vállára a kezét, a szemébe néz és így szól szelíden:
- Akkor megdugod újra.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ne-ne,ne szabadkozz, a kifinomult életszemléleted semmilyen apró részlet nem kerülheti el,hibátlan logikával látod meg a dolgok lényegét.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ