Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
az elsõ kommentet kell elolvasni (flossdaily-tõl, ez volt a képen), aztán a továbbiakat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
<#wow3>#wow3>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

http://gaborszantai.co.uk/
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
tuti h dzsóker keze van ebben is😄
vagmafia.com
Te szutyok, majdnem befostam, de jó!!<#hehe>#hehe>
Csülök, téged meg küldenek a BANamákra nyaralni!
Per Aspera Ad Inferi.
Elsõre nehéz eldönteni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Téma lezárva.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyébkén hatalmas flash nézni egy goa bulin a táncoló tömeget, annyira máshogy mozognak a kertészek, mint a vegyészek :-)
Ennél már csak az ibizai eki huszár a jobb, aki erõsen próbál belemászni a hangfalba :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,