Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vedd át az irányítást egy pörgõs nap felett!
Kezdéshez kattints ide
[/img]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Minden ugyanaz másképpen.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
is-is.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"The trees move. Do you not see it?"
helyesnek helyes, aranyosak azok a kis cicik és a feneke is biztos top.
😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"