Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Per Aspera Ad Inferi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[/spam]™
#205698: a hétvégén néztem meg egyhuzamban a Resident Evil 1-2-3-at +a Resident Evil: Bioterror-t, így ez a cicák arcbaharapása bennem más emlékeket idéz föl.. 😄Ddasdd

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://gaborszantai.co.uk/
Ezzel hagyjuk is õket mert jön az ari-flém megint.. 😊
és most egy kis más:
nyilván érdekli õket:
Am ha kutyám ilyet tudna, eskü vinném buliba😄(ja meg ha lenne kutyám😄)
Fényképezzünk mókust!
Vagy hogy is? <#fejvakaras>#fejvakaras>
[/spam]™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kutya fail?? (vagy így akarta??)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ON
majd a koffeinmentes kávé és az alkoholmentes sör..
most meg handjob helyett ez...
mi jöhet még?? <#szomoru1>#szomoru1>
(ezért még nem basznám le õket de ha szétharapnák a hangfalaimat akkor minimum egy szívgörcs..))
GET OVER HERE!