Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
mért nem?😮 😄

Glory, Glory Man. United!

pelleri
ez most komoly?mit nem lehet érteni rajta,én felnevettem a buszon mikor elõször láttam.
levágta a bal oldalát-he is all right now-szóvicc,és jóféle
right=rendben van;jobb oldal
jor velkám 😊

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

morcosqtya
tudod mit fognak erre itt mondani...

"csak dugni akarnak"
😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

desigo

desigo
höhö xDDD
tommygear
úristen de szétverém
Törölt felhasználó
😄
morcosqtya
Mindig van egy idióta, aki tönkreteszi a nyaralós képedet..

morcosqtya
jóga:

morcosqtya
tuknám.. 😄D

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Törölt felhasználó
Am most jövök rá hogy én vagyok teljesen hülye, mert manapság is ezt használják a csatatéren kifejezésként. Katonatársunkat átlövik egy AK 47-es gépkarabéllyal, majd odarohan a szanitéc, és megkönnyebbülve látja, hogy hú haver mákod van hogy nem G36-al találtak el, mert ez nem sebez ennyit...

A szóhasználat, még mindig sántít nem??? Én értem, hogy mit akar mondani. De mondhatta volna azt is hogy nagyobb energiával csapódik be és több kárt okoz. Vagy maradjunk a "nagyobbat sebez" kifejezésnél, ha már én vok a hülye...
Törölt felhasználó
Na de jó nekem, hogy bevettél a "sokat számítógépezel" emberkék táborába. Ha ennél kevesebbet fogok játszani inkább eladom a gépet, már így sincs idõm játszani...<#mf1>

Csóri gyereknek fogalma sincs a driftelés fogalmáról, amíg nem létezett ez a motorsport addig ezt kézifékes megállásnak vagy kifarolásnak neveztük. Most meg "drift" nevetséges...<#wow3>
Bandi 18
Driftelek mekkora LOOOOOL. 😄😄😄😄. Elõbb néznie kellett volna pár jutúb videjót hogy mi az a drift XD

skate00
ez a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ driftnek,
pl ott kezdõdnek a problémák hogy, ez egy elsõkerekes auto,meg hogy sp vezeti, szall még elméletben sem mûködhet ez a dolog.<#vigyor0>

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

eightmiles
Ez igen állat!! 😄😄

Doomista
Ezzel most jól beégette magát 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

a baj ottkezdödik hogy megszületett :o

legalább nem a közúton jaszkarizott, bár mondjuk egy ilyen ember akár ott is, a baj ott kezdõdik, ha azt hiszi, hogy a Seat az versenyauó, 10k km pedig rutin :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Norbi1990
Amúgy már láccik, hogy többször is próbálta, mer volt ott egy ugyanolyan féknyom.
Remélem ez nem gondolja komolyan, hogy a közúton is fog menni! Láccik csak a gázt tudja nyomni meg a motort bõgetni -.-"
tigeroo
pontosan, ezért kellene kevesebbet számítógépezned...
Norbi1990
LOL vazze!
Azt se tudja üresbe van vagy sem XD Mekkora <#lama>
Falkon
Ez egy gyökér! Ütném míg él. Vezetni ez se tud.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Palesz2

<#idiota><#banplz><#lama><#lama>

Vele kezdõdött és tanácsokat adott, aztán ebbõl lettek mások is, pl Courage Wolf

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

arsnl
Remi😄

ha esetleg szar lenne

én ugyanezt mondtam, nem
<#integet2>

anti hero

Freddycom
Az ilyen típusú képeknek mi a lényegük? Miért pont ezek az állatok, meg mi ez a felkelõnap-háttér? Van ilyen h 'The doctor said it was a cancer...I call it a challenge', ez oké, de van ilyen velociraptoros, ahogyan elmélkedik vmin, na az mi a tököm? 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

??

logfree

szabod
De szoktam, és az is tud fájni nagyon nem kell magyarázni. Van egy heg a kezemem, már vagy 3 éves, kb 5mrõl AK74-gyel (nem is volt tuningolva) lõttek, és még mindig megvan a nyoma.
Na de ennyi elég volt ebbõl...
ON

Mente et Malleo

engem is hívtak, megnéztem hogy játszanak, hogy néznek ki utána (pedig igen bolondok, céges golyóállóban nyomják, hogy edzésbe maradjanak) és úgy döntöttem, hogy elég nekem a paintball.

ált kesztyû nélkül nyomom, 3 mrõl ujjra, az a faja, rögtön kicsattan a bõr. Szóval az ilyen játékokban az ember headshoot-ért drukkol, az nem fáj :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ugyanaz a vilagos pulcsis hulyegyerek csinalja a feszultseget mindenhol, kicsit megrendezett...

http://gaborszantai.co.uk/

berczely

Akronomus

És még itt van brutalitás a sulikba XDXD

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

ez nem painball/airsoft fuggo - en hatarvadaszokkal paintballoztam, tudom, hogy jatek, de szo szerint feltem...
raadasul egy bezart banyaban (kulszini, de sok epulet volt) - ugy ereztem magam, mint barany, akivel a farkasok jatsznak... eskuszom neha ugy kaptam a loveseket magam melle, hogy tereljenek vele...

sry, ON

ha leveszed arcéllel, és vékony a bõröd, akkor véresre vág a paintball is, egyik srácnak az álán egy csikban nem kell borotválkoznia :-)

Carlos
om-nom-nom-nom...

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
Nem játszol picit túl sokat? Elhiheted hogy nem szó szerint értettem, hanem a szóhasználat helyességét kérdõjeleztem meg.

na ON:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hát õõõõ, gondolom te nem szoktál airsoftozni :-)

nálunk a társaságból airsoftozik pár õrült rendõr meg egy-két srác a gyors reagálásuaktól(persze minden stukker feltunigolva), õk mást szoktak mesélni.

Gondolom csak marketing fogás, hogy szigorubbak a biztonsági cuccokra vonatkozó feltételek airsoftnál. :-)

Rowlend
Nem játszol picit túl sokat? Elhiheted hogy a sebez szó nem a játékokból származik.

GET OVER HERE!

kedvesem occset lottem meg paintball-lal CtF war-on a labai kozott... fel oraig omlott a konnye, de napokig ulve is vegezte a kisdolgat, mert nem tudta megfogni a fajdalomtol...

szoval annyira nem vicces a dolog, tenyleg serulest okoz...

szabod
<#eljen>

Mente et Malleo

picsanlonenek nem vinnyognal a sebez szo hasznalatan
<#idiota>

anti hero

Frosty01
nembaj csak nyomj be egy healt-kitet, egybõl meg se látszik!

practitioner of the forbidden arts of death

Azért a "nem sebez ennyit" tényleg elég érdekes szóhasználat a valóságra... 😄
edios
avagy bármi ami leveszi a hp-dat, nem tudom mit lovagolnak ezen egyesek😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

szabod
sebez, sevesít, fájdalmat okoz, kárt tesz benned... mittudomén 😄

Mente et Malleo