Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
levágta a bal oldalát-he is all right now-szóvicc,és jóféle
right=rendben van;jobb oldal
jor velkám 😊
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
"csak dugni akarnak"
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A szóhasználat, még mindig sántít nem??? Én értem, hogy mit akar mondani. De mondhatta volna azt is hogy nagyobb energiával csapódik be és több kárt okoz. Vagy maradjunk a "nagyobbat sebez" kifejezésnél, ha már én vok a hülye...
Csóri gyereknek fogalma sincs a driftelés fogalmáról, amíg nem létezett ez a motorsport addig ezt kézifékes megállásnak vagy kifarolásnak neveztük. Most meg "drift" nevetséges...<#wow3>#wow3>
pl ott kezdõdnek a problémák hogy, ez egy elsõkerekes auto,meg hogy sp vezeti, szall még elméletben sem mûködhet ez a dolog.<#vigyor0>#vigyor0>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Remélem ez nem gondolja komolyan, hogy a közúton is fog menni! Láccik csak a gázt tudja nyomni meg a motort bõgetni -.-"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<#integet2>#integet2>
anti hero
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Na de ennyi elég volt ebbõl...
ON

Mente et Malleo
ált kesztyû nélkül nyomom, 3 mrõl ujjra, az a faja, rögtön kicsattan a bõr. Szóval az ilyen játékokban az ember headshoot-ért drukkol, az nem fáj :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://gaborszantai.co.uk/
És még itt van brutalitás a sulikba XDXD
╯°□°)╯︵ ┻━┻
raadasul egy bezart banyaban (kulszini, de sok epulet volt) - ugy ereztem magam, mint barany, akivel a farkasok jatsznak... eskuszom neha ugy kaptam a loveseket magam melle, hogy tereljenek vele...
sry, ON
na ON:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nálunk a társaságból airsoftozik pár õrült rendõr meg egy-két srác a gyors reagálásuaktól(persze minden stukker feltunigolva), õk mást szoktak mesélni.
Gondolom csak marketing fogás, hogy szigorubbak a biztonsági cuccokra vonatkozó feltételek airsoftnál. :-)
GET OVER HERE!
szoval annyira nem vicces a dolog, tenyleg serulest okoz...
<#idiota>#idiota>
anti hero
practitioner of the forbidden arts of death
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!