Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BaliBoy
A szurikáta mellett is állhatott volna egy. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Musachy

imo :) science fiction is science fact

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

<#finom>
ximix
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PLaci
Ijedősek vigyázzanak.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

10/10 post
ximix
Apátok hol van ?

Lement cigizni és

és levitte a macskát sétálni 😄

Lement cigizni és

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.05.15. 21:31:00
ozimak
Well... explained i guess. 😄
BenedekFeco

Tikal
rizsföldeken? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mégvadabbdisznó
Nem ártana egy kis nyári munka... a földeken...

De szép bauxit, honnan van?

emelkedett szint..

BenedekFeco

BenedekFeco

juhú, újra fent vagyunk a 9gagen.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jim Morrison
az 5 pixeles kép nem volt gyanús? átpaintelik a képeket, majd bedobják a képeket sütőbe és bumm, kész is a magyarított vicces kép.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mert van rá igény, lásd torrent oldalak: release után 5 perccel: mikor lesz felirat?
release után 1 nappal: miért nincsen még kész? nekem ez jár! miért vállalata el a fordító, ha szarik a közösségre? stb

Tibiatyának is elég sok ilyen átfordítása van.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

morcosqtya
Most hogy mondod, gyanúsan egyenes a magyar "nyomtatott szöveg" a papíron... 😄

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Nem tudom, facebook... 😊

Tikal
kik csinálják ezeket a szarokat és miért? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

morcosqtya

morcosqtya

😄DD
Tikal
ja, az a fajta zene ami képpel adja inkább

Tikal
😄

Alexease

Jim Morrison
nekem nagyon bejön. Viszont csak klippel együtt, zene önmagában annyira nem, kivették a lövéseket ami egy megfelelő átmenetet is ad a klipben.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

repvez
pont leirtad, hogy miért lett felkapva, mert szar a zene meg unalmas a klip, manapság pont ezek kellenek, hogy sikert érj el, minél fosabb valam annál inkább megy a megosztás és a like.
A normális dolgokkal manapság nem lehet eredményes lenni.
BenedekFeco
Úristen! Te nem is hallottad? Ettől most felrobbant a Zinternet!!4! Van benne egy fejlövés meg egy géppityus sorozat, meg amúgyis mire gondolhatott a szerző??!!!

nem is értem miért lett felkapva, szar a zene, unalmas a klip
Tikal
Miért lenne az? Jo mémeket lehet belőle csinálni ennyi.

Jim Morrison
dab teljesen más (még), erről csak mémek születnek, nem fognak tv ben meg egyéb helyeken ilyen mozdulatot csinálni (legalábbis eddig nem láttam). Ppapnak most utána kellett néznem, de szerintem az is kb 2 napig élt (aztán lehet csak én nem találkoztam vele)

Dzsini
Hát, ez már az ilyen jellegű képregények (elsősorban) filozófiai része, hogy az antihőst elfogadjuk-e hősnek.

Batman nem szuper (képesség-ügyileg), nem is hős (inkább egy pszichopata bűnvadász), mégis "szuperhős". Vagy ott van Punisher a Marveléknél (ő valóban rosszfiúként is kezdte).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.14. 18:40:28

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Synchronous
Jóllehet talán a "szuperhős" szó hallatán nem a vámpírokra asszociálsz elsőként, de képességeik alapján lehetnek azok.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

ozimak
Most ez az új segg? Dab, Ppap meg a többi szarság után most ez az új "kötelezően" megszeretendő és menőnek ítélendő baromság? <#szomoru1>
extra sensory
Ok, thx...

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Dzsini
A Marvel univerzumban Blade az, Ronin néven még az Avengers tagja is volt, sokszor dolgozott együtt Doctor Strange-el is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.14. 18:29:37

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.