Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most megy a második része a film+-on
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
valami mindig bekapta a szalagot.... 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csaj rajta van a gyikon... is..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Õ a Kata Tónija..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Inkább megyek és folytatom a répaszeletelést... <#wave>#wave>
[/spam]™
Ha miattad nem fog hozzám szólni, akkor kapsz egy virtuális orrbapöckölést! <#gonosz3>#gonosz3>
<#vigyor2>#vigyor2>
[/spam]™
Ez a pár hsz, meg ráadásul pont ilyen beoltósan jött le😄 De hát én is poénnak szántam, te vetted túl komolyan😊
És hogy annyira ne legyek off

ok.
ezentúl nem szólok hozzá... 😞
nem is ismerem, lehet hogy Õ záhonyi én meg hegyeshalmi, soha nem láttam, nem ismerem, nem is fogom.. de hogy itteni kifejezésekkel éljek: "biztos csak dugni akarunk"... 😄
<:nemsértõdöttmeg>
Hegitõl meg ezúton elnézést ha oltásnak tünt... valójában poénnak szántam... 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
KI a féltékeny?
Mire?
Én meg passat szöszijére szavazok!!!<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én meg rád szavazok <#beka2>#beka2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
😊)