Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem szar film amúgy de ízlésk és pofonok.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Positive Mental Attitude
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
(szerintem nem kitömött az.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
(szerintem kitömött, de mindegy)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
😊))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hatalmas!!!
humoros csaj lehet!!
00:38
00:38
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
cukrász kb LVL 2 volt...
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

http://gaborszantai.co.uk/
Volt nálunk 2 napig egy ilyen kis drága. Egy munkatársnõm akkor vette meg, és nem tudta még hová vinni, felhívott, hogy hozza a kutyát. "Milyen kutyát"?? Nem nagyon hagyott választási lehetõséget, hozta.
35 nm-es albérletben vagyunk, zsúfolt helyen, a kis Zénó beszart behugyozott, nyüszögött, ugatott, reggel mászott fel hozzánk az ágyba, egész nap vele kellett foglalkozni, de imádtuk!!
Kicsit üres lett a lakás nélküle, miután elvitték.. <#rinya>#rinya>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

hát majd fogsz.. maaajd fox!