Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pf az ilyet aki kitalálja...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ismerõs lehet egy gifbõl 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Jöhetnek még ilyenek. 😛
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
to house = elszallasolni, elhelyezni valamit...
folytassam vagy menni fog?
http://gaborszantai.co.uk/
house helyett home lenne, könnyebben érthetõ lenne a képregény 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Építek egy házat a sajtnak
Építek egy házat az "üdvözletnek"
Szörnyet szül a királynõ ->
Szerintem félrefordítottad fejben (elsõre én is, de másodjára rohadt jó 😄)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

http://www.tenke.hu