Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bár az nem humoros specifikus
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- batman
- pelleri gonosz, mert mindig csak ariakokat linkel, fúj
- batman
- ha hozzáérek a macskához, az már állatkínzás
- batman
- a golflabda rugalmas
- batman
- az elhízás csak betegség lehet, semmi más nem befolyásolja
- batman
- csak dugni akar
- batman
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amúgy a Viedó nagyon jó lett grat a készítõknek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amikor búvárkodtam, akkor az oktató mesélte, hogy persze õ is játszott ilyen pár száz méteres merüléseket és lent evett ivott (hoztak neki kaját, amikor cserélték a palackját) :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
jó a zene, a felvétel, a gondolat, az érzés, minden .... én is - én is !!!
dixitque deus fiat lux

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

[/spam]™
egy képet keres egy ismerõsöm és neki akarok segíteni, hátha valaki tudja mirõl van szó..
ilyen tipikus férfi vs nõ.. a csaj nem beszél a sráchoz, az meg folyton kérdezi, h mi történt, õ csinált e vmit v hasonló.. ennél részletesebb infóval nem tudott nekem szolgálni 😊 gondolom ilyen tipikus comic jellegû
aki ezek után tudja mirõl van szó, ezer köszönet!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
na hát terjed a liberalizmus hát istenem....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy Kálvin tér (négyes metró túrás), Budapest, Hungary, Europe, e-Arth.. 😊
[/spam]™
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ha pedig meglátja a nyakörvét a kezünkben ugrál ránkfele és bezsong rendesen😊 kosztja is fõleg amit mi eszünk, plusz sûrven kap farhátot is, a száraz tápot nemis nagyon eszi (tudja mi a jó, na.)
és nem ám pedigrés szobakutya, a szomszéd macskáinak a nyakát csak úgy roppantja !!! 😄DD