Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
dixitque deus fiat lux
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A 'knowyourmeme'-en láttam a videót elõször róla, azon kívül, hogy itt a fórumon és láttam néha a videóit, de nem gondoltam, hogy ekkor "hisztéria" áll mögötte.
Azért tartom "durwának", mert nekem ez az egész éppen a Dawkins-féle mém elméletet tükrözi.
Biztos ismeritek a fogalmat:
(...)a mém egy információs egység, amely utánzás útján másolódik az egyik agyból a másikba. A mém lehet egy eszme vagy vallási tanítás, lehet egy ruhadivat vagy egy építészeti stílus, de a mém lehet egy viselkedési szokás vagy akár egy technológiai folyamat is.
Annak ellenére, hogy semmi forradalmian "újat" nem hoz létre a memetika, mégis meghökkentõ abba belegondolni, hogy az ideológiáink (etc.) "elme-vírusok", elvégre is bizonyos szinten úgy érezzük, hogy a nézeteinken keresztül nyilvánul meg személyiségünk.
Ennél már csak a "memetikai logika" lenyelése nehézkesebb, aminek maga a memetika is köszönheti létrejöttét, miszerint a világ megértéséhez nem feltétlenül csak több és több információra van szükségünk (pl atomok -> atommag+elektron -> proton+neutron -> kvarkok), hanem esetlegesen más fajta gondolkodásra, ahogy a memetika is csak egy új szemszögbõl közelíti meg az ideológiákat, mintha egy új dimenzióból látna, ahol új összefüggések tûnnek fel.
Errõl az egészrõl pedig az jut eszembe, hogy mi a helyzet azzal az elmélettel, miszerint az internet öntudatra ébredhet 😄, szerintem az "Internet öntudat"-át is csak egy "extra dimenzióból" lehet megérteni.
Visszakanyarodva, hogy válaszoljak konkrétan a kérdésedre (:
Azért tartom a boxxys mizériát durvának, mert az én szemszögembõl nem felhasználókat látok boxxy rajongói és ellenségeiben, akár amiatt, mert nick-nevekként nyilvánulnak meg, akár más miatt, és így az egész 'eset' (a maga bizarrságával) kicsit úgy fest, mint amikor a pionír mikrobiológusok az elsõ betegségeket okozó baktériumokat/vírusokat vizsgálták.
Talán épp olyan elvetemültnek tûnhetett akkoriban egy szemmel nem látható élõlény létezése, mint ma egy ép ésszel nehezen elfogadható "elme-vírus" vagy "öntudattal rendelkezõ internet"-nek a gondolata.
Ez jutott eszembe róla, ezért volt sztem durwa (:
bocs ha hosszú meg off...
dixitque deus fiat lux
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Bezzeg a Batman-ért bünti jár.
Jót röhögnek ezek magukban h ilyen szexuálisan kielégítetlen egyedek verik a faszukat rájuk.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerintem õ is nagyon szép! Amúgy Boxxy !
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én sose értettem azokat akik szerencsétlen fejletlen gyereklányokra izgulnak. Azok még nem is néznek ki nõnek vaze!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
legalábbis ezt állította a barátom öccsének az egyik osztálytársa, mert én nem néztem végig kb az összeset a dudái miatt😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!