Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha újra születnék, ezt szeretném. Halva kezdem és rögtön kikelek a koporsóból. Öregként felébredve nap mint nap jobban érzem magam. Miután túl egészséges lettem, kirúgnak az öregek otthonából, majd évekig élek gondtalan nyugdíjasként és bekaszálom a lejáró öregségi biztosításokat. Ezután, amikor dolgozni kezdek, az elsõ napon arany karórát kapok a fõnökömtõl. Negyven-egynéhány évet dolgozom, mialatt egyre fiatalabb leszek, míg végül kiskorú lévén abba kell hagynom a munkát. Jönnek a gimnáziumi évek: pia, bulik, boldog promiszkuitás. Ahogy fiatalodom, úgy válok egyre gyerekesebbé. Jön az általános iskola: végtelen játék, semmi felelõsség! Pár év múlva kisbaba leszek és mindenki kezét-lábát töri, hogy mosolyogjak rájuk. Az utolsó 9 hónapot békés lebegéssel töltöm egy termálfürdõ-szerû helyen, ahol mindent megkapok, ami csak kell: központi fûtés, on-line szobaszerviz, stb. Míg végül...befejezem egy jó orgazmusként.
Valahogy így történik:
Kiadják az ukázt XY-nak, hogy reklámozza a sört, helyezze el ezt a reklámot valahol. Õ meg okosan kitalálja, hogy több, népszerûbb oldalra regel, és "csak úgy megosztja, mert õ is csak egy haver". Na, de milyen legyen a szöveg? Jah, hát most mindenki napiszart olvas, akkor suttyónak kell lenni, akkor majd klikkel a sok hülye. Ennél "hitelesebb" már csak úgy lehetne, ha minden harmadik szava helytelenül lenne leírva.
Én nem vagyok szûk látókörû, csak utálom az ilyen suttyókat. És a reklám sem jó. Az óvszeres jó. Meg vannak jók. Ez nem az.
ON
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
<#sniffles>#sniffles> vodka -> <#vomit>#vomit>
Utálom 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Újra:
<#sniffles>#sniffles>->vodka-><#lookaround>#lookaround>->vodka-><#wink>#wink>->vodka-><#buck>#buck>->vodka-><#vigyor4>#vigyor4>->vodka-><#crazya>#crazya>->vodka-><#finom>#finom>->vodka-><#puszi>#puszi>-><#szeret>#szeret>->vodka-><#vigyor2>#vigyor2>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
<#sniffles>#sniffles>->vodka-><#lookaround>#lookaround>->vodka->->vodka->->vodka->->vodka->->vodka->->->vodka->->vodka-><#lookaround>#lookaround>
<#pardon1>#pardon1>-->sör--><#vigyor0>#vigyor0>--->sör--><#vigyor2>#vigyor2>-->+bor---><#wow3>#wow3>---><#vomit>#vomit>
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

fotográfik kolomp edisön :D
<#pardon1>#pardon1> -> sör -> <#lookaround>#lookaround> -> sör -> <#vigyor0>#vigyor0> -> sör -> <#vigyor2>#vigyor2> -> sör -> <#vigyor3>#vigyor3> -> sör -> <#idiota>#idiota> -> sör+vodka<#pias>#pias> -> <#szomoru1>#szomoru1> -> sör+vodka<#pias>#pias> -> <#vomit>#vomit>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vodka= <#vigyor0>#vigyor0>
sör+vodka= <#gonosz1>#gonosz1><#pias>#pias><#pias>#pias><#idiota>#idiota>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
vodka=<#szeret>#szeret><#finom>#finom>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
tenyleg jol sikerult reklam😊
http://gaborszantai.co.uk/
DFTBA ಠ_ಠ
Alapvetoen az ide linkelt kepek/videok fele reklam.
Eljen a szuklatokoru, agyatlan konzervatizmus, eljenek a cicas/kutyas/japancsajos videok!
http://gaborszantai.co.uk/
Köszönöm!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
///// Asus G751 \\\\\\\\\\