Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
küldöm mindenkinek, aki szereti <#mf1>#mf1>
Per Aspera Ad Inferi.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
hûtõbe, meglát egy kicsi, zöld valamit. Megkérdezi a férjétõl:
- Ez meg micsoda?
- Afrikai szopóbéka
- Mi a fenét csináljak én ezzel?
- Tanítsd meg fõzni, aztán takarodj a picsába"
ezek szerint létezik tényleg<#hehe>#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mit nekik bukósisak meg jobbra nézés, megállás ..esetleg. "Majd a másik megáll"<#buck>#buck>