Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval: Te is fiam blútúsz?
<#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Chillis baffõzelék...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ilyen nekem is kell<#wilting>#wilting>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Annyira bejott a kep hogy a neten mindenki elkezde photoshoppolni 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Positive Mental Attitude
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
röhögök-röhögök de jó lenne tudni,hogy micsodán is 😄
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
LOL
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Positive Mental Attitude
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Positive Mental Attitude