Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oups azthittem másik topigba irtam 😄 sry 😄 amugy meg nemvicc ;D XD

Fresh Duke
Flame off?

A heavy cost. I pay it gladly.

Ne haragudjatok, de ez nem foci-topik, és sokan vagyunk, akik nagy ívbõl szarnak a vb-re 😊

Te milyen berendezésrõl beszélsz?
A meccs tökéletesen be van kamerázva, lásd a linkelt jelenetet, Te, mint tévénézõ elõbb tudtad, hogy színészkedés van, minthogy a bíró lapért nyúlt volna.
Beülne 2 segédbíró egy tévészobába, néznék a kamerákat és szólnának, ennyi. Egyetlen pillanatra nem kéne megállítani a meccset és semmilyen drága berendezést nem kéne venni.
Sõt, külön szoba se kéne, beülnének az élõ adást vágókhoz, esetleg kötnének nekik külön monitorokat, hogy ne legyenek láb alatt.

Az egész megvalósítása az ég világon semmibõl nem állna és sokkal tisztábbá tenné a játékot. Azért harcolnak ellene, mert egyrészt az amcsiknál van és nehogymár õket majmoljuk másrészt az megölné a foci lényegét (???).
vicc, amit beszélsz: ) de sztem hagyjuk a focit ebben a topikban: )
pedig a barca-inter meccs barca 2. gólja a meccs végén megadható lett volna...videobiroval és nem vak biroval persze <#idiota><#hehe>

Kandurex
Szándékot is kell büntetni, szóval teljesen jogos, a színészkedésért is illet volna adni egy sárgát.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Norbi1990
USA 3. gólját a semmiért vették el. Ezért lenne jó egy olyan videobíró.
z99999
videóbíró max gólvonalgyanús eseteknél lehetne indokolt, de az meg olyan ritkán fordul elõ, hogy fölösleges lenne egy ilyen berendezést ráállítani minden meccsen. lest pedig esetek nagy hányadában jól adják meg.
azzal, hogy a szabálytalanságokat nézetnéd meg, lényegében a bíró munkáját vennéd el. ráadásul egy átlag meccsen lehet 15-20 szabálytalanság is akár, most akkor mindegyiket állítsák le és nézzék meg?

igen, globálisan felesleges, évek óta vitatkoznak róla, de még mindig nem látok egyet se a pályán.

Pszt.

Szabi84
akkor nem lehet bundázni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HöfEE
Szerintem elég sportszerûtlen magatartás ha valakit le akarok rúgni, pláne úgy, hogy már tulajdonképp kinn volt a labda és nem volt játékhelyzetben. Jogos a piroslap.

Értem, tehát akkor úgy globálisan felesleges a videóbíró, mert itt most szerinted minden rendben van és le fogják tiltani utólag (valószínû...). Akkor nem szóltam.
ppk

Powerball!!!

A kiállítás így is jogos volt. A görögöt pedig el kell tiltani a meccs után. Ezt meg lehet oldani videobíró nélkül is.
Ezért kéne videóbíró. Mibõl állna az, hogy ilyenkor fél másodperc alatt beszólnak a fülébe, hogy "színlelt" és akkor nem pirosat ránt a fekának, hanem sárgát a másiknak? Egy pillanattal se esik ki több idõ.
ppk
jó lenne nem 4megás képet tennél be, egy óra mire betölt az oldal. Lehet városon IP tv, meg 100megás net van, de nekem 5000Ft a szar 1 megás net is, szóval cumi. <#nezze><#worship>

Powerball!!!

somdav95
eznagyonnagyvolt 😄😄:SDDDD
Rájött 2 másodperc mva h hoppá itt a lehetõség😄

ppk
Kicsit rá kellett játszani, de megérte :-DDDDD

Powerball!!!

Dzsini
Monty Python: Az élet értelme - VII. Halál.

(ha nem mûködne a videó)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Terensz
A nyulat? Dehogynem <#finom>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

musha
*ll

musha
Sippie
: DDDD
ja lekéne forgatni, tuti kasszasiker lenne ! 😄
Jobb oldalt hátul hó van és a fákon nincsen levél, úgyhogy sztem Amcsi... olyan a környezet... de ez csak sztem... 😊

Hegi90
<Crispy`> my friend is making my other friend's girlfriend rage on facebook by arguing with her about how Twilight is the dumbest shit ever
<Crispy`> so I created Twilight for Men.
<Crispy`> government scientist fused DNA with Hayden P. and Mila Kunis to create the hottest woman ever with big titties and a nice ass, and she's all over my dick but it turns out she's a pirate and I'm like "omg but I want to be a pirate" and she's all naked near me and shit and I'm like "you're the most perfect thing ever" ... See Moreand she's like "I know, now fuck me"
<Crispy`> and then all the sudden it turns out the government actually made someone else who was fused from the DNA of Kristen Bell and Elisha Cuthbert and she shows up and is like "what the fuck but I want your dick more." and I'm like "D:"
<Crispy`> and then the Kristen and Elisha fusion is like "OH AND IM A NINJA SHITYEAH" and I'm like "FUUUUUUUUUUUCK NINJAS VS PIRATE" and then this was my face when they were fighting a war near me " 😮 "
<Crispy`> with none of them wearing shirts oh and they all have super nice tits and are not fat at all and are the most perfect looking women ever and then they all want my dick so bad it's hard for me to choose and also whether I want to be a Ninja or Pirate it's a very tough decision.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Peetboy
Ez a magyar árvíznél készült?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

mumpic
hát, mint a videó mutatja, valakinek csak volt kedve 😊

nan76
lehet benne valami..de tudod ki a tökömnek loenne kedve ezt végigcsinálni?😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Azért lehet ott tényleg ijesztõ dolog. Nálunk a minap egy akkora patkány ugrott elõ a nyúlól alól és ugrott neki az egyik tyúknak, hogy majdnem besz*rtam... 😊
Azt már nem írom le, mi lett a sorsa, mert itt nem szeretitek az ilyesmit.
milk4
Csótány.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Metalmilitiakid
gondom pók vagy nemtom

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Wreck86
Mitõl?😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
tenyleg baromi jo, a multkor az egyik meccs elott levetitettek a teljes verziot... nem 100 forintert az biztos...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zsír! 😊
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
XDelrontottam bocsi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector

szabod
Errõl másolták: Székely Gugel 😄

Mente et Malleo

Ez jobb.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

<#idiota>

rajgoogle <#vigyor><#nyes>
robotnyk
win 😄
Nõgyógyász keze 25 év szakmai rutin után
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Subakka
ez de szar xD

&#3232;_&#3232;

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

sz4bolcs
Béékááznám. xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.