Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Más. Amúgy vettem poénból vuvuzelát és én mondom, nem is olyan könnyû hangra bírni tisztességesen! (legalább is az elején)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SoF II: C4z0rla
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A heavy cost. I pay it gladly.
SoF II: C4z0rla

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
every damn day
every damn day

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
every damn day
Jézusatyaúristen
every damn day
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

やられたらやり返す。倍返しだ!
Itt kipróbálhatjátok...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep