Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
http://gaborszantai.co.uk/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amilyen szinten ezeket muvelik odaat, nem is igazan lenne eselye a focinak.
Itthon ezert kellene nyomni a kezilabdat, vizilabdat, evezos sportokat, nem pedig azt eroltetni, amiben eselytelenek vagyunk.
Ehhez nem kell diploma. Milyen játék az, ahol a teljes meccs alatt nem érik el a célt? Szar.
6. legnépszerûbb? Gyakorlatilag minden megelõzte akkor, esetleg a tollaslabdával hadakozhatott keményen.
Mindez azert, mert a spanyol ajku lakossag jobban magaenak erzi, mint a feher/fekete amerikaiak. Radasul naprol napra nepszerubb a fiatalok, gyerekek kozott.
Pszihomokusok szerint a legnagyobb baj vele, hogy az atlagos amerikai szereti, ha pontot szerez a csapata es nem tudja feldolgozni a gyakran 0-as eredmenyt a soccer meccseken.
és ha netalán mennem még 1 kört a vb-n, akkor tuti nem fogják leszarni
és ahhoz képest hogy usa-ban kb 20 éve játszák profi szinten a focit, megemelem a kalapom
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez nagyon nagy xD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bezzeg amikor a saját anyjáról volt szó bevállalta!
Szerintem megrohadna a dinnye, mire végeznék vele. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
every damn day
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valaki egyszer belinkelt egy videót. A méltán híres Fallen Art animáció volt, csak nem az eredeti hanggal, hanem egy sokkal jobban rá illõ zenével.
Sajnos fogalmam sincs melyik elõadótól melyik szám (ha jól rémlik a tánccal kapcsolatos, és talán, de csak talán, Michael Jackson szám lehetett). Ha valakinek beugrik ez a verzió és tudja a linket, ne habozzon! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
PS néélkül ilyenre futotta csak 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!