Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan, rengeteg agrárszakembert képeznek a fejlett országok, és õk koordinálják ezeket a folyamatokat, nem a kézi munkások. A parasztság egy megszûnõben lévõ réteg, 50 év és legfeljebb a néprajzi múzeumban fogsz parasztot látni, azt is viaszbábú formájában. Már most is csak elenyészõ hányada paraszt a vidéki embereknek, a nálunk fejlettebb országokban pedig már szinte senki. Az ilyen ökokertész, stb. pedig egy hobbi, nem más.

A rettentõen elavult/gyerekes szemléletedet mi sem tükrözi amúgy jobban, mint ez az xy megszerel valamit. Nem így mûködik a világ. Bonyolult infrastruktúrákat építünk ki, és ezeket mûködtetjük, egyetlen gépészmérnök sem tud/fog traktort szerelni, csak egy láncszem mindenki. Egy pamuttrikó legyártása is fejlett, bonyolult eszközrendszereket igényel, egy komplett, igen komoly technikát képviselõ infrastruktúrát. Az más kérdés, hogy Mari néni kézzel lábbal össze tud hozni valami hasonlót, de ez meg kit érdekel? nem a Mari nénik korát éljük, ha mindenben visszamennénk azokhoz a technológiákhoz 10 perc alatt dõlne össze a világ, és kezdõdne el a tömeges kipusztulás.
Metalmilitiakid
Na hogy legyen benne egy kis poén is, de ide illik valamennyire.

Ez meg nincs fent youtube-on, de ez jobban illik, mert ez szószeritn a Paraszt a címe.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
most ezt úgy mondod mintha egy paraszt ember nem lehetne mûvelt/tanult, vagy egy középosztálybeli nem lehetne egy fasz aki csak úgy él bele a nagyvilágba.
mondd neked valamit az a szó hogy józan paraszti ész?
lehet hogy pont annyi gyakorlati tudása és tapasztalata van egy parasztnak mint amennyi elméleti tudása egy "nem parasztnak".

akkora hülye vagy hogy az már fáj, komolyan.
ja és még annyit hogy IRL is megkaptam már ezt a jelzõt elég sokszor (na nem a viselkedésre, hanem az ilyen emberektõl mint te akik lenézik az ilyet) nekik általában elmondom ugyanezt, aztán ignorálom õket...
Metalmilitiakid
vazze te tényleg egy akkora paraszt vagy, hogy az hihetetlen, azalatt hogy azt mondod rossz környéken hogy paraszt, az mondjuk egy részeg kötekedõ bandára értettem, nem arra hogy olyanoknak mondod akik falun laknak, netalántán állatot is tartanak. Õket annyira nem fogja zavarni, én is megkapom elég sokszor, de nem érdekel(nem tartunk állatot), és nem kapom fel rá a vizet és a "parasztok" 90% sem, viszont egy bunkó degenerált állatnak mondod hogy "paraszt" na az agyonver érte.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hát nem nézted A Kolóniát, amiben néhány amcsit bedobtak egy kihalt városrészbe, hogy túléljenek, ahogy tudnak?
Volt ott egy mérnök faszi, az b+ 3 törött befõttesüvegbõl ózonnal mûködõ víztisztítót vagy épp napelemeket csinált... 😄

A valóságban meg kábé úgy nézne ki a szituáció, hogy 1 hét múlva mind holtan feküdnének a legközelebbi mcdonalds raktárában... 😄
w77d
íííígy van XXXXD

Metalmilitiakid
Hát nemtom lehetsz te gépészmérnök, aki 2 perc alatt megjavít, 2 nap alatt meg egyedül összerak egy traktort, és bármikor felépít egy öntözõrendszert szivattyúval mindennel. De ha nem értesz a gazdálkodáshoz, amihez egy gépészmérnök nem ért, akkor baszhatod. Lehet, hogy õk kezelik, de ha nincs a parasztbá akitúl megtanúták, ho hogy kõ ûtetni, me plántázni a nüvínyt, akkor megint sehol nem lennének.

Pont azt jelenti, amit mindenki ért rajta... Nagyon jól tudják az emberek mit jelent, és tíz körömmel küzd is mindenki ellene. Az pedig, hogy parasztok közt ilyet ki sem lehet ejteni jól példázza miért is szitokszó is ez egyben, és hogy teljes joggal szitokszó, mert a paraszt, az paraszt, minden tekintetben.
tigeroo
ezaz geci! már a baciknál járunk! érzem hogy ma estére már visszamegyünk a planck-korszakig és az õsrobbanásig!
Most jön egy 20oldalas flém arról, hogy a baktériumok és vírusok igazából a világot irányító erõk kreálmányai és a segítségükkel tartják kordában az emberiséget és gombnyomásra kiirthatnak minket ha már nincs szükségük ránk. 😊
Metalmilitiakid
Igen muszáJJJJJJJJ

Nem errõl szól a világ, és nem is fog errõl szólni. amúgy azt, hogy ennyien lehetünk meg lehet köszönni azoknak a kutatóknak, akik kitalálták/kiépítették a mai infrastruktúrát. A fejlett mezõgazdaságot pedig legalább ugyanolyan mértékben, ha nem inkább a városi elit szervezi, a gépeket se feltétlenül a helyi emberek kezelik, lásd USA, ami ma az etalon. Szóval, ha valaki ilyen kézi kapás módszerekben gondolkodik, akkor eléggé elveszett ember, és fogalma sincs arról hogyan mûködik a világ.
Van egy ezzel ekvivalens definíció is:
Egy négyzetFAP egyenlõ a Föld lakható részének emberenkénti egyenlõ felosztásakor egy fõre jutó földrész területével.
Metalmilitiakid
Ami még lemaradt. Szóval gondolkozzál el azon, hogy lezüllik paraszttá mit is jelent, mert egy, ha rossz helyen mondod agyonvernek, kettõ, ha az a paraszt nem lenne lehet már rég nem élnél.

tigeroo
nyissatok egy közgazdász topikot
NagyiBMX
Muszály ezt a témát tovább emészteni ??? Nem tök mindegy hogy ki mit tesz az emberiségért és hogy minek gondoljuk az embert haggyuk már ezt a témát ennél még Keanu is jobb, azon legalább lehet röhögni és nem kell olvasni ezeket a regényeket kínáról meg az emberiségröl. Megszületsz-meghalsz azt csá. Fleming is véletlenül fedezte fel a penicilint, egy biologus volt csak kva nagy kupi volt a laborjában azt észrevette hogy az egyik Petri-csészéje tele volt baktériummal és a baktérim nem szaporodott a penész közelében. Esze ágában sem volt neki felfedezni semmit se csak pont rá akadt.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nyughassál már meg. Már senki nem veszi komolyan a témát rajtad kívül. 😄
Amúgy számítással próbáltam rávilágítani, hogy van helyünk szarásig, ezt nem kell szó szerint értelmezni. ÁÁÁÁÁ 😄
byzhouse
Én aranyos mezõgazdaság mûvem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Metalmilitiakid
hát a legtöbb városi után akit ismerek és ha túlnépesedésrõl van szó, akkor inkább azt mondanám, hogy felemelkedik paraszttá, mivel egyik se ismeri igazából kapát, ásót, gereblyét, vetést, mit mikor kell, hova kell, mennyire kell locsolni, kapálni, karózni... Nem mintha én profi lennék, de ha most jönne a party, akkor az összes én menõ városi vagyok éhen halna, én meg lehet túlélném, ha mindenki kapna 4 focipályát és éljél segítség nélkül.

És milyen infrastruktúrával oldod meg a közlekedést, az áruszállítást? Mivel oldod meg azt az ökológiai katasztrófát, amit a tömeges kihalás fog okozni? Ha eltünteted az erdõket, milyen infrastruktúrával oldod meg a most még mûködõ co2, o2 kört, stb. Ja és a jövõt úgy képzeled, hogy minden ember lezüllik paraszttá? Gratulálok.
w77d
akkor mi a faszt rajzolgatsz budapestre kilóméteres kockát? gondolkodj...

Kandurex
észrevettem a lakható területet 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Metalmilitiakid
vagy az arikat ne ide is lehetne téma😄

edios
A:SA:SD:ASD.sad.AD

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
hát visszatérhetünk az állatkínzáshoz, vagy akár az elhízásról is beszélhetünk! van itt kivesézendõ téma dögivel<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Metalmilitiakid
látom neked jól megy kandurex, gyorsan tudod kitörölni amikor bõdületes faszságot írsz 😄

Kandurex
Új mértani egységet vezetünk be: "FAP terület"

1 FAP = 4 X 100m

<#hehe>

tigeroo
hmm...

vajon egész nyáron ezt fogjuk csinálni?<#idiota>

számör killd dö fán
Metalmilitiakid
te ne szólaltál volna meg cica 😄 a tenger mióta lakható ?? 😄

Ha minden egyes ember között elosztom a Föld lakható területét egyenlõ részben, akkor fejenként 4 focipályája lenne mindenkinek. Azon még fappolni is lehet úgy, hogy a szomszéd ne lássa! 😊
Még reagálsz egy olyan ember hozzászólásaira, aki szerint egy törzsi szinten élõ család elél pár négyzetméteren?
Metalmilitiakid
én is ezért mondtam, hogy az épületek nagy része az munkahely nem élettér, vagy épp szórakozóhely(mûvész ellátók tömkelege 😄), ott van a temetõ ami mindenhol van, focipálya is mindenhol van, ez mind értékes terület. Bár mondjuk a temetõ az jó humuszos a sok trágyától 😄

Figyi! Senki se gondolja, hogy az ember egy növény (szardínia, tégla stb.)
Picit gondolkodj még.
Amúgy én 1,88 magas vagyok, úgyhogy kéretik egy kis huplit rajzolni a tetejére! 😄
Én nem akarok semmit sem tenni az emberiségért, bocsánat.
Irónia ON
Köttesd ki a netedet, hogy kevesebb energiát élj fel a közösbõl. Azzal sokat tennél az emberiségért és megkockáztatom, hogy értünk is... ;-)
w77d
te is ugyanabba a hibába esel, mint Pio, hogy az embert egy egy helyben álló növénynek számoljátok.... grat

namégegyszerhogymindenkifelfogjahogyatúlnépesedésegyoligarchamítosz
Ezek adatok, számok és problémák, ilyen kontextusban semmi keresnivalója morális megfontolásoknak. A morál úri dolog, amirõl itt szó van, az pedig földmûvelés...
Ez zseniális! Te tovább mentél, mint én! 😄
Aha. ..és persze errõl szól a rajz...gratula<#falbav>
És pont Kína az az ország, aki hatékony eszközökkel tesz ezen problémák ellen... Az egyedüli jelenleg a Földön.
w77d
azért te is egy olyan ember vagy látom, aki nem vett magára túl sok emberséget...

Gondolom egyikõtök se igazán szerette a természettudományokat. Ott elég gyakran szokás modellezni.
A modellezés arra való, hogy valamit könnyen tanulmányozz.
Egy modellnek annyira kell pontosnak lenni, amennyire elég ahhoz, hogy az adott dolgot megvizsgálhasd.
Ha kijön az, hogy egy fõs család számára elegendõ élettérrel belakott Földön a lakható terület 0,5 (fél!!!) százalékára se lenne szükség, akkor teljesen felesleges precízebb modellt alkotni ahhoz, hogy lássuk, nincs túlnépesedés a Föld felületének (és ez fontos! Itt ennyirõl beszélek és nem többrõl) szempontjából.
Metalmilitiakid
Igen errõl van szó(értve az uccsó mondatra). De soha ne azt számítsd ki, hogy mennyin férne el ha... Mert sajnos az emberiség olyan, hogy nem érdekli, hogy másnak milyen az esetek 90%ban, õ attól ugyanúgy dõzsölni fog és még a szomszédjának se fog adni, ha éhen döglik akkor se. Meg épül a sok felhõkarcoló, de a többségük csak szálloda vagy irodaház, ami nem lakóhelynek épül hanem szórakozó vagy munkahelynek. Egyedül kínában dolgoznak tényleg ezen, hogy építsenek x területre egy akkora épületet, amiben elél 1000x területen elõ ember, mert náluk már annyira nincs hely. Ezért van náluk az is, hogy azért fizetnek családi pótlékot, ha csak egy gyereket csinálsz. Tehát, ha elég lenne egy x terület ahhoz hogy vki megéljen akkor az általában 2-3x it használ fel, csak mert neki az jó, persze ez is csak vmi hasraütött átlagszám, nézve a szomszédokat (3 fõs család (4 éves gyerekkel) 6 kocsi 1 motor) itt nálunk meg pár fejesebb embert, akik simán 100x et élnek fel, persze tudom ott van a másik vége akik kb 0.5x bõl élnek, de szerintem az átlag akkor is min a duplája a szükségesnek.

w77d
hehe ez poénnak jó csak kár hogy nem szardíniák vagyunk XXD

Ez az örülnél-e típusú kérdés is egy óvodás szintjén van. annak örülnék, ha olyan pozícióban lennék, aki használja a tömegpusztító fegyvert, és nem abban, akin használják. És egyenlõre ebben a pozícióban is vagyok, és ezt nem is szeretném, ha változna, ezért is támogatom a fejletlenebb régiók kontroll alatt tartását, bármilyen eszközökkel. Azt meg, hogy xy örül-e neki, vagy sem, magasról le tudom szarni.
Semmiféle túlnépesedés nincs, a gond az elosztással van, minden értelemben.
Pio érvelésének ellentmondást nem tûrõ alátámasztása, innentõl kuss van és szégyenérzet.
Falkon
<#ticking>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Kandurex
ha már benne van 😄D