Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jöhet a kamera-flém

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aki flémelni akar, menjen el másik topikba.
A heavy cost. I pay it gladly.
mindegy. lehet húzni a strigulát a
kutya
állatkínzás
harmadik világ éhezõi
paraszt
flamek már megvoltak
hoppáhoppá:
komolyan ezzel az érvvel akarsz belémkötni?
Paraszt: fõként mezõgazdasági tevékenységbõl élõ személy, földmûves vagy állattartó. A földtulajdonnal nem rendelkezõ, mezõgazdasági bérmunkás paraszt pedig = zsellér.
Vagy várj! Most értem meg mit akartál az "özönvíz elõtti" dumával... szóval ha én nem mûszaki rajzlapon, hanem autocad-ben tervezem meg egy épület statikáját, akkor nem mérnök vagyok, hanem egy technoinformatikus-kontár? Vagy sohasem lehetnék már mérnök/paraszt, mivel ezek már egy letûnt kor társadalmi rétegei..?
Flame off!
Röhögni járok ide, gondolom mások is😊
képzeld ahol én a gyermekkoromat töltöttem oda a mai napig visszajárok a barátaim és nagyszüleim miatt, sõt, még NEKÜNK (nem nagyszülõknek) van külön meggyesünk is (100 fa kb.),tavaly rossz volt a termés, csak olyan 800 kiló meggyet vásároltak fel tõlünk...
tavasszal mi szoktuk páran metszeni, permetezni, és nyáron leszedni is egy héten (bár akkor jön a család is)
nyáron nagyszüleimnél segítek krumplit kapálni, kb. 10-15 zsáknyi krumpli ami megterem elég 3 családnak egész évben, papám szõlõjébõl három(!!!) nagy boroshordónyi bort szokott csinálni (amik nem 200
literesek...), van pár holdnyi kukoricájuk is, amibõl egy egész csûrnyi szokott megtelni (nemtudom ismered-e ezt az épületet), azt szintén szeptember körül velük szoktam suskázni, mielõtt elrakjuk télire.
szintén van pár holdnyi napraforgójuk is, azt õsszel mi szoktuk csépelni, tavasszal vidacsolni, majd kb. 80-100 zsákba beleöntjük és szépen azokat is elrakjuk.
minden növénybõl visszatartunk kb. 5-10%nyit amit elvetünk következõ évben, a többi megmarad, és vagy eladjuk vagy feléljük, plusz még visszasegítem a haveroméknak is ezeket
ennyi. 4-5 ember kell hozzá. ja és úgy, hogy énis egyetemre járok, és a szüleim 2 diplomások. képzeld el azokat az ismerõseimet, akiknek a szülei õstermelõk, és nem a nagyszülei...
mostmár abbahagyod ezt az értelmetlen észosztást?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1. Aki földmûveléssel foglalkozik, esetleg abból él, vagy önellátó. Amit te földmûvesnek nevezel, most az a paraszt.
2.Hát ezt, hogy fogalmazzam meg.. hmm pl. te
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Remélem éhen döglesz akkor amikor nem lesznek a parasztok, ó a nagy betondzsungeles 6 diplomás aktatologato...
Egy fejlett infrastruktúrában a javítást is nagy képesítésû emberek végzik, összetett gépekkel.
Amit paraszti észnek nevezel, az kb. IQ szinonimája, felvizezve némi jártasságbeli tudással. Ez egy teljesen bevett szófordulat, csak nem azt jelenti, hogy a paraszt okos, hanem, hogy olyan IQ jellegû tudás, ami nem igényel képesítést, egyénenként változik, stb. Egyszerûen rosszul használsz egy magyar kifejezést. (A paraszti ész, fifika kifejezésnek van egy olyan jelentése is, hogy ügyesen nyerészkedõ, másokat átverve elõnyhöz jutó, stb. ez is egy jelzõ, amit bárkire lehet használni.)
Egy földmûves nem látja át a bonyolult folyamatokat, tulajdonképpen senki nem látja át már ezeket a folyamatokat, de képesek vagyunk mûködõ rendszerként üzemeltetni. Tévhit azt gondolni, hogy a megértés, átlátás elõfeltétele egy mûködõképes technológiának.
na de én itt fejeztem be mert már én szégyenlem magam hogy itt flémelünk 100 és 100 hsz-en keresztül
(ebbõl a kommentedbõl végképp lejött hogy közöd sincs az egészhez)
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ti komolyan azt hiszitek, hogy élnek Magyarországon olyan emberek, akiknek a felmenõi legalább 70%-ban nem parasztok voltak? Mert ilyen ember elvétve, ha akad, arányuk a lakosságban ezrelékekben mérhetõ. Mindenki paraszti származású, a világ minden táján. Paraszt pedig ma már alig van a fejlett országokban. De a parasztok akkor is elviselhetetlen emberek, meglepõdnétek mennyire elviselhetetlenek, ha találkoznátok eggyel testközelbõl...