Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ezt juttatja eszembe:
DFTBA ಠ_ಠ
én nem a tükröt leverõs faszagyereket játszottam volna a motoros helyében,hanem inkább jobban figyelek hogy legközelebb hamarabb észrevegyem...nc
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
win
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Olyan primitív f*szfej autósokkal is találkozni néha.
50es táblánál mész 50-nel és szanaszét dudál, hogy hogy van pofád feltartani õt, aztán ha eléd kerül poénból rád-rád fékez. Na az ilyeneket nagyon "imádom". 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
es sztem ez a gyakoribb, sok motoros paraszt van, de nem mind az, ahogy az autosok is szepen megoszlanak
anti hero
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
anti hero
ha félreértene vki: sztem nagoyn rossz megoldás összerugdosni, meg leverni egymás tükrét, egyáltalán nem értek vele egyet, ez a leggyökerebb megoldás, de még egyszer, életveszély - remegés és nem gondolkodik utána még kicsit az ember... ezt kell nyugiban kipifenni azt go tovább.
anti hero
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Tolerancia, es persze vilagbeke😄
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(amúgy énis sokat vezetek, találkozom is ilyenekkel, vezetés közben elég sokat káromkodok de mit lehet mit tenni? az sem megoldás ha átmegyek bosszuállóba. még jobban kell figyelni helyettük is, mást nem lehet tenni)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
:3

anti hero

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Tavaj egy idióta barom 2X éves kis pöcst siekrült majdnem kivasalni mert apuci vett neki egy cbr-t és a barom jobról akart elõzni mikor én is kanyarodtam szintén jobra, és ugye mindezt azért mert fõuton megyünk 2kiló felett csak épp megálni nem tudunk plusz volt szembe forgalom.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
púúúúú
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!