Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hátulról :
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
If you give a little love you can get a little love of your own

(a szállnék ha tudnék volt a legjobb trekkje azóta szar sztem)

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
CSAK MOST ajándék macskával!!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
(Visca el Barca!)
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha az m32 grenade launcher-re gondolsz, ami egy FEGYVER akkor arról meg itt a videó, hogy nem nagyon veri szét a koponyádat, de még monoklit se igen hagy... M32 Grenade Launcher
The Matrix has you...