Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
07
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"in soviet russia, CLOSET SLAMS YOU!!! "
😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
f(x)=ax^5+bx^3+cx+d
f'(x)=5x^4+3x^2+1
f'(18)=5*18^4+3*18^2+1
f'(18)=sok
(tudom,hogy az a,b,c-t ki kell számolni,de itt a,b,c=1,úgyhogy csitt)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
http://gaborszantai.co.uk/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"If in doubt, flat out!\"
╯°□°)╯︵ ┻━┻
De, hogy kis on is legyen:

A heavy cost. I pay it gladly.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Végre él!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nektek vannak hasonló élményeitek?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#szeret>#szeret>
Positive Mental Attitude

http://gaborszantai.co.uk/