Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alexease
Mit kell latni?! 😊
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Alexease
De legalabb nem postan adta fel😊 Bar azt cimezni kell, es ahogy elnezem, sokaknak mar az is porblemat jelent (diplomaval is)😊))
Mighty
Melóhelyen, hibajelentés: screenshotot kinyomtatják, bescanelik, és azt küldik e-mailen 😮

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kielőzni?😊
csilis soba jóa

legjóabb ramenek
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2018.07.24. 18:48:29
Seth
Az nem kukac akar lenni, hanem garnéla rák 😊

PSN ID.: Beegabor

benőmenő
Ilyen bögrés ramenből amit próbáltam eddig mind ehetetlen volt, szóval a kukaccal még jól is járt.
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Fura Alak
Iszonyat sok a technikai analfabéta........ FB -on nekem is van olyan ismerősöm, aki simán monitort fotóz.
A legjobban az tud kiakasztani, amikor egy (nyilvános) FB posztot screenshot -olnak, majd a képet visszarakják FB -ra....

akyyy
én azt bírom mikor a rendőrség felrak egy olyan, monitorról fényképezett képet, amit azért még előtte háromszor lefotóztak (vagy videó), azt ismerd fel ki van rajta.

Ha simán feltöltenék a képet/videót talán nem romlana annyit a minőség, hogy kivehet ő lenne valami.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

#JustMexikóiThings
morcosqtya

morcosqtya

Tikal
nagyon nem szeretik ha learabozzák őket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Még a múltkori műveltséghez...
Tegnap előtt a céghez jött 2 iráni csóka. Másnap a kolléganő kérdezi: és mi volt az arabokkal? Mondom esetleg perzsák? Válasz: nem mindegy?
Nem mindig jó ha csak a gugli a barátod, mert előbb utóbb egy 3 mondatos beszélgetés 10 perces lesz a sok guglizás miatt😊
Frequency
Nikon P900 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Musachy
Annyira öreg azért nem vagyok! <#ravasz1>

imo :) science fiction is science fact

Kojiro
Ok, de azt tedd hozzá, hogy akkor 10 fillér volt egy kiló kenyér <#hehe>

Kojiro ergo sum.

Musachy
<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért havi 200000-rel sem viccel könnyen ma az ember. Esetleg 2 millió nettóval havonta.
Egyszer anyám elküldött a boltba és dühös volt, mert képes volt a pénztárosnő 10 fillérért hazaküldeni. <#wilting>

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.20. 09:14:43

Solid Snake

ximix
A 100 kiváltására volt anno a szlengben a "kiló", de akkor még volt fillér és talán a hasonló átment a kiló, deka, gramm és a 100 forintos, 1 forintos és a fillér között vagy tudja fene hogy jött létre.
Katonaságnál a "kilós" a százados volt, autókról beszélve meg a sebességnél a "kilóhússzal" a 120 kilométerórával-t jelentette, pénznél később ahogy elértéktelenedett, eltolódott 3 helyértékkel, lett belőle a "2 kilóért vettem a mocit" azaz kettő-százezer forintért vettem egy motorkerékpárt, .

Van az a régi dal, hogy
"Havi kétszáz pengő fixszel
ma egy ember könnyen viccel."
Na ez ma 1000-rel kel szorozni .

A fillér ért is valamit régebben, 50 fillér volt egy kis zacsis tejpor.

Az "örült infláció" ez már 60 fillér.
A fiataloknak még érdekes lehet a "Fogy.ár:" fogyasztói ár megjelölés rányomtatva, akkoriban államilag meghatározott ára volt a dolgoknak és szombathelyi vagy a debreceni boltban vagy bármelyikben is ennyibe került, A gyerekkort nagyban megkönnyítette, mert fillére pontosan kitudtad számolni a termék árak ismeretében már otthon mire is elég a pénzmag a zsebedben, így másnap suliban a nagyszünetben kilógva vagy suli után, beszerezte az ember a cukorkákat és csokikat. Akkoriban még tényleg működött a mondás "aki a kicsit nem becsüli, ..." mivel a fillérek is értek valamit, 10,20 fillérekből összejött az 50 fillér és már szaladtunk is a boltba.

Honnan ered a "kiló", a fene tudja, börtön szleng vagy csak egy fiatal félreszólása, valami doctorandusz lehet megmondaná.
Közben eszembe jutott olyan is, hogy az öreg szakik szerették ugratnia tanoncokat és így a mértékegységekkel összekeverni, akkoriban nagy keletje volt a kisüveges tömény más néven "dekás" italnak, adtak a "gyereknek" egy százast, hogy hozzon egy kiló szeszt és lehet itt ragadt rá nem tudom, mindenesetre érdekes lehet az eredete.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.07.20. 00:29:16
Musachy
<#wow3> Ez most komoly? Tudom. De most egy ideje arról van szó, hogy a szlengben hogyan használták. Pont az volt a lényeg, hogy helytelenül.

morcosqtya
Kilóhatvan az = 1060.

Musachy
Nem. Ez esetben tényleg úgy szól, hogy "kilóhatvannal mentem a verdával", azaz 160 km/h-val.
A Bëlga nótájában is van: "...rámegyek a busszal vagy kilóhússzal..."
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.07.19. 19:47:29

így már érthető

extra sensory
Erős asszony.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick