Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy a Tankcsapda is leállt a jubileumi koncerten, a fõnix ben mert két csávó elkezdett az elsõ sorban verekedni, pedig õk otthon voltak.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ennél már cska az volt cinkesebb, amikor valamelyik magyar "sztár" azért nem volt hajlandó fellépni valahol, mert szerinte túl kevés volt a nézõ.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az a mozdulat ahogy beugrik XDD
meg a végén ahogy lecsapja a mic-et XDDD ááá jót nevettem
dixitque deus fiat lux
egyik h de jong karatézik aztán puyol pörgõrúgással válaszol, ezt gifben kéne a másik meg h paul the octopus ugye jósolta az eredményeket
abból kéne csinálni képet a hogan knows best szövegével PAul knows best
sztem jók csak én nem értek sajna pshez 😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
(volt valaha is normális??)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Basszus, egy Lemmytõl, vagy egy Bruce Dickinsontól, vagy akár egy Ozzytól hallott valaki ilyet?
Szánalmas kis f*sz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
de most már mindenki megnyugodott, boldog, lehet tovább postolni..stb..