Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.08.01. 19:47:20

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Bár tény, hogy nem az ázsiaiakra jellemző elsősorban, hanem inkább a szub-szaharai térségben élő busman nőkre, és a lényege, hogy extrém sok szövet található fenék és combtájékon. Zsírfarúságnak is hívják.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Faszság.
Meg a profilból ábrázolt arc oldalán a teli száj... na az a halálom. Röhejes.

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2018.07.31. 23:24:59

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
másik kedvencem a sajtfogyasztás és a lepedőbe fulladás közötti korreláció
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.31. 13:52:57
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
vannak ennél sokkal ügyesebben megcsavart egyezések 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,