Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szóval még az Alita "anime univerzumához" képest is nagy a szeme. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
imo :) science fiction is science fact
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.08.01. 19:47:20

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Bár tény, hogy nem az ázsiaiakra jellemző elsősorban, hanem inkább a szub-szaharai térségben élő busman nőkre, és a lényege, hogy extrém sok szövet található fenék és combtájékon. Zsírfarúságnak is hívják.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Faszság.
Meg a profilból ábrázolt arc oldalán a teli száj... na az a halálom. Röhejes.

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2018.07.31. 23:24:59

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.