Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Leófaxot. Pont, hogy van ilyen. Meg még ilyenebb is. Nincs olyan abszurditás, amire ne lenne valós példa. Elég sok.

imo :) science fiction is science fact

extra sensory
Pont ez a lényeg, hogy egy akkora abszurd hülyeség az egész hogy kizárt hogy komolyan gondolja, de te hezitálsz és végül benyalod. 😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Musachy
Nos, pont ezen hezitáltam, hogy ez egy poén lenne-e? Mivel még egy smiley sem jelezte, hogy ez nem egy dilettáns kérdés, továbbá más is visszakérdezett, ezért komolyan vettem. Ha mégis poén, akkor valóban "nem fogtam fel", mert szar poén.

extra sensory
Szerintem meg csak szimplán nem fogtál fel egy poént.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

Musachy
Ezen én is csóváltam a fejem. Szerintem Sergio Leonéval kavarja és nem tudja, hogy Sierra Leone egy ország...

Sierra Leone? 😊

ximix
Leeresztik a vizet és legalább félig telehordják homokkal . . . 😊 problem solved
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.08.01. 19:47:20
<#idiota>
morcosqtya

Fura Alak

"Kérjük kapcsold ki a reklám blokkolót."

Musachy
<#nevetes2>

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya
De lehet, hogy a lenti muszkuláris hipertrófia mint a Pietrain sertéseknél... 😊

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bokafix2
Ez igazából egy létező jelenség: steatopygia...

Bár tény, hogy nem az ázsiaiakra jellemző elsősorban, hanem inkább a szub-szaharai térségben élő busman nőkre, és a lényege, hogy extrém sok szövet található fenék és combtájékon. Zsírfarúságnak is hívják.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

morcosqtya
Popsikkal is van baj... 😄

LeWyTy
Ráadásul úgy hogy még látszódnak az ajkaik is a szájuk mellett <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

morcosqtya
Én sem értem régóta miért rajzolnak ilyeneket a japánok...
Faszság.
Meg a profilból ábrázolt arc oldalán a teli száj... na az a halálom. Röhejes.

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2018.07.31. 23:24:59

morcosqtya

Alien69
Akkor én most nemet változtatok:
IGEN
<#idiota>

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Ahogy Louis Armstrong a holdra szálláshoz
Bokafix2
Ő westernfilmeket rendezett... hogy jön most ide?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Egyébként az IQ és a GDP között is erős korreláció van.

Sierra leone egész jól áll. Hmm mi lehet az oka?

Igen 😊

benőmenő
Régen volt már az általános iskolás csillagász szakkör, de szerintem a Merkúr lesz. 😊
CSOCSO
Dwarf Planet. Amugy 2005 ben felfedeztek egy masik dwarf planetet ami ugyan akkora mint a Pluto es itt van a mi solar systemunkben. Eris-nek hivjak
Dzsini
Az utolsó meg már nem is bolygó...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Az 1. az melyik bolygó?<#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
én pl az ilyeneket is szeretem: IQ vs cigi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dzsini
van még néhány ahonnan ez jött, és persze tele a net hasonlókkal

másik kedvencem a sajtfogyasztás és a lepedőbe fulladás közötti korreláció
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.31. 13:52:57

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

áááh, kicsi a minta, nem releváns 😊

vannak ennél sokkal ügyesebben megcsavart egyezések 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

ok ¯\_(ツ)_/¯