Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden ugyanaz másképpen.
teljesen felesleges háborogni, stb..
Így vagyok (már) az életben is... nem tetszik nem nézem.. elkapcsolok.. <#zavart1>#zavart1>
nincs értelme "téríteni"... a vélemény / ízlés olyan mint a segglyuk: mindenkinek van és senki nem kíváncsi a máséra.
<#hehe>#hehe>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
-barátok közt
-akármilyen híresség magánélete
-bármilyen téma a vivatvrõl
-forma 1
-labdarúgás
a topik. csak kussban maradok/ esetleg 20perc múlva észre is veszik hogy angolosan távoztam.../
Kinek mi jön be, kinek a szükségleteit mi elégíti ki...
Ezrek nézik pl. a Csacska angyalt, Izaurát meg a Betty a csúnya lányt is...
igény van rá...
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Hapsi meg el is hiszi, hogy az övé <#idiota>#idiota>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A szánalmasság ott kezdõdik, hogy az ilyen emberek "értékesek" a médiának. Míg ha nem Õ lenne a bodri szilvi, csak egy (ugyanezzel az ésszel megáldott) névtelen picsa bivalyröcsögérõl akkor le se szarná az utolsó kis szennylap se.
A média ilyetén "példamutatása" károsan hat az emberek önértékelésére / világképére / értékrendjére. (fõleg a fiatalokéra, a tinikére, gyerekekére, akik a TV-bõl "tanulnak" sokmindent a világ dolgairól, "értékeirõl") ...
lehet hogy a legjobb kaviárokból lakomázik...
ugyan így vagyok a "hülye amerikaiakkal" is... örülnék ha olyan életszínvonalon élhetnék mint õk, teljesen telibeszarnám hogy hány szöge van a háromszögnek, meg hogy ki tony blair!!! <#idiota>#idiota>
jó hogy õk ezt megtehetik.
uff
/Banano/ gecah mikor kapom mar vissza a regi regemet? xD
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
vagy ti minden szart bekajáltok ami a tv-ben megy?
(elõször kérdi hogy milyen állat a pecsenye, a video végén meg tol egy ilyet "egy szûz... állatnak... a... pecsenyéje..?")
fail
Gratulálok a mai világhoz is...
Mehetne betonozni kb.. arra jó. ennyi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
..hátha beugrik még valaki este.. 😊)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Jah Live!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
csak az elõzõ oldalra kellett volna visszamenni 😄
Jah Live!
keresek egy képet 8 oldalt vissza néztem és nem találtam, pár napja volt bennt "katonai eligazítást" ábrázolt, ha jól emléxem egy hûtõ szekrény mutatta a Targetot (egy kis lábujjat) egy komódnak meg egy szekrények. somebody help me plzzzz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"A világ több országában, így Németországban, Franciaországban, Görögországban állami szinten lépnek fel a destruktívnak tartott ******ológia ellen, Magyarországon korlátozás nélkül fejthetik ki tevékenységüket." /wikipedia/
Holnap ha lesz idõm szarás meg kávé közt, megalapítom a "Hatfogú kutya és José Armando - Isaura szentháromságának" egyházát.
Csak OMT-R45-ös besorolású papok jöhetnek majd be a belsõ szentélybe auditálni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a vallás aminek nem mondjuk ki a nevét... 😊))
Tom Cruise és John Travolta (szerk*), gyémánt és bíborfokozat, stb stb...
<#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Xenu, a galaktika ura
Xenu története fontos szerepet játszik az egyház mitológiájában, csak a xxx magasabb szintjét elérõ, ún. OT III-as egyháztagok hallhatják. A mitológia szerint a gonosz Xenu 75 millió évvel ezelõtt az egész Galaxisból sok milliárd ûrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta õket, és leginkább a mai DC-3-as típusú repülõgépekre hasonlító ûrhajókkal a Földre hozta õket, s itt egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az ûrlények kiszabaduló lelkeit egy speciálisan e célra épített „lélekszívóval” fogta fel, majd a fogoly lelkeket „agymosásnak” vetette alá, s így engedte szabadon õket. Az ûrlények lelkei, a „thetánok”, késõbb az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra, és ezek a thetánok okozzák az emberek érzelmi problémáit. De xxx kezeléssel, „auditálással”, ezektõl a thetánoktól meg tudunk szabadulni.
<#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ezt milyen szülõ veszi meg a gyermekének...?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

nagyon tudományos...
Rákerestem kicsit a neten a 2012 dologra...
Hát csuda dolgok mennek ám itt....
KACSATORNA!!
Delfin Agyminta Átprogramozás!!!
beszarok.

(LoDMaSt-tól crtl+c-ve)
Ezek után mondja bárki, hogy a székely viccek alaptalanok: 😄DD
"Az élesdi (Aleºd) kórházban ápolnak egy 81 éves barátkai (Bratca) férfit, aki kést döfött a heréjébe, írja az Erdély Online.
Az orvosok megkérdezték tõle, miért döfött magába kést, de csak annyit válaszolt: "azért"."
http://index.hu/bulvar/hirek/2010/07/20/oncsonkitas/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"