Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az "ovis magatartással" kapcsolatban pedig: ahogy írtam, vannak kivételek.
Krinyo: igen, nyelvi babona: a nyelvhelyességgel kapcsolatos hiedelem. Mi a problémád?
Fresh Duke: csak nem tudjuk, hogy az átlag vajon jó-e, nem?: )
Az "ovis magatartással" kapcsolatban pedig: ahogy írtam, vannak kivételek.
Krinyo: igen, nyelvi babona: a nyelvhelyességgel kapcsolatos hiedelem. Mi a problémád?
középiskolával kapcsolatban igazad van, ott a többség átlagos, szürke - amit én nem tartok jónak, egy tanár legyen példakép, lehessen tisztelni, szeretni - és emellett tanítson úgy, hogy még ha nem is szeretem a tantárgyat, akkor is elismerjem (volt ilyen tanárom).
Krinyo: igen, babonaság - szajkózza a tanár anélkül, hogy körülnézne a világban, hogy mi is történik, és mondjuk elszakadna az 50-es évek beidegzõdéseitõl (ugyanez van a "germanizmus" meg hasonló eszetlenségekkel - továbbiakban van több helyesírós topic)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A tanáraim kb 80%-a átlagos volt, 5% volt az, aki tanítani egyáltalán nem tudott, 5% aki csak unalmában szopatott, és kb 10%, akihez még most is odamennék, ha problémám akad.
A heavy cost. I pay it gladly.
A helyes, precíz magyar szóhasználat elolvas, de a kiolvassal sincs baj, rengetegen használják, a nép elfogadottá tette, rengeteg ilyen szó van, ami végiggondolva helytelen, mégis annyian használják, hogy helyesnek tekintjük, például:
Lebetegedett=teherbe esett, ma mégis használják egyszerû megbetegedés kifejezésére is.
Degradál azt jelenti, leértékel, mégis azt mondják sokan, ledegradál
Invesztál azt jelenti befeketet, mégis azt mondják sokan, beinvesztál.
Konvertál azt jelenti átalakít, mégis azt mondják sokan, átkonvertál.
satöbbi...
A tanárok kollektív fikázása pedig eléggé ovis magatartás szerintem...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A volt magyartanárom most nagyon ki lenne rád akadva, mert a könyvet nem kiolvassuk, hanem elolvassuk, ha kiolvasnánk õket eltûnne belõlük a szöveg! 😊
fry day fry day sálálálláláá
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Genya poén, az biztos.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Youtube videókon belül lehet játszani Snake-kel, ha a Játék-kategórián belül nézel videót csak a YouTube-on (értsd beágyazott videóknál nem mûködik).
A lényeg, hogy a fel és balra kurzort le kell nyomni egyszerre, folyamatosan videó közben (lehet leállítva és lejátszva akár)... 😊
Ha nem megy próbáld többször...
Itt egy videó ami alatt garantáltan mûködik.