Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ebben már árnyaltabb a megfogalmazás. A mûvelt köznyelvnek valóban nem része az alábbiak többsége, bár az idegen szót nem tartalmazók jelentése általában egy kicsit különbözik az "elfogadott" szótól. A lebetegedni egyébként nem azt jelenti, teherbe esni, hanem megkezdeni a vajúdást. Mai jelentésében egy picit különbözik (ahogy egyébként a MÉK-ben is szerepel): fekvõ beteg lesz. A kiolvasni szó is segítheti a kommunikációt és a félreértések elkerülését.
Az "ovis magatartással" kapcsolatban pedig: ahogy írtam, vannak kivételek.

Krinyo: igen, nyelvi babona: a nyelvhelyességgel kapcsolatos hiedelem. Mi a problémád?

Fresh Duke: csak nem tudjuk, hogy az átlag vajon jó-e, nem?: )
Azért ebben már árnyaltabb a megfogalmazás. A mûvelt köznyelvnek valóban nem része az alábbiak többsége, bár az idegen szót nem tartalmazók jelentése általában egy kicsit különbözik az "elfogadott" szótól. A lebetegedni egyébként nem azt jelenti, teherbe esni, hanem megkezdeni a vajúdást. Mai jelentésében egy picit különbözik (ahogy egyébként a MÉK-ben is szerepel): fekvõ beteg lesz. A kiolvasni szó is segítheti a kommunikációt és a félreértések elkerülését.
Az "ovis magatartással" kapcsolatban pedig: ahogy írtam, vannak kivételek.

Krinyo: igen, nyelvi babona: a nyelvhelyességgel kapcsolatos hiedelem. Mi a problémád?
Dzsini
sajnos pl. egyetemen elvétve találni átlagost, van a minimális "zseni" kategória, a túlnyomó többség viszont kár, hogy ott van 😞
középiskolával kapcsolatban igazad van, ott a többség átlagos, szürke - amit én nem tartok jónak, egy tanár legyen példakép, lehessen tisztelni, szeretni - és emellett tanítson úgy, hogy még ha nem is szeretem a tantárgyat, akkor is elismerjem (volt ilyen tanárom).

Krinyo: igen, babonaság - szajkózza a tanár anélkül, hogy körülnézne a világban, hogy mi is történik, és mondjuk elszakadna az 50-es évek beidegzõdéseitõl (ugyanez van a "germanizmus" meg hasonló eszetlenségekkel - továbbiakban van több helyesírós topic)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Nálam nem csak fekete és fehér van, azaz nálam nem csak az a két tanár létezik, hogy: "hülye" és "zseni". -.-'
A tanáraim kb 80%-a átlagos volt, 5% volt az, aki tanítani egyáltalán nem tudott, 5% aki csak unalmában szopatott, és kb 10%, akihez még most is odamennék, ha problémám akad.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
(Y) +2
Plusz még egy példa: Leamputál.

Krinyo
"babonaság"?
úristen <#wilting>

Azért ezt nem csak õ találta ki, elég sok ezzel kapcsolatos értekezést találhatsz az interneten. ;-)
A helyes, precíz magyar szóhasználat elolvas, de a kiolvassal sincs baj, rengetegen használják, a nép elfogadottá tette, rengeteg ilyen szó van, ami végiggondolva helytelen, mégis annyian használják, hogy helyesnek tekintjük, például:
Lebetegedett=teherbe esett, ma mégis használják egyszerû megbetegedés kifejezésére is.
Degradál azt jelenti, leértékel, mégis azt mondják sokan, ledegradál
Invesztál azt jelenti befeketet, mégis azt mondják sokan, beinvesztál.
Konvertál azt jelenti átalakít, mégis azt mondják sokan, átkonvertál.
satöbbi...

A tanárok kollektív fikázása pedig eléggé ovis magatartás szerintem...
robotnyk
<#eljen>
+1
Dzsini
Egy-két hatalmas koponya mennyibõl? Nekem egyetemen volt minimum 30 oktatóm, abból nincs 5, akire azt mondanám, hogy tanárnak való, értelmes órákat tartott. 8 osztályos gimnáziumban elõtte hasonló arányok voltak, 50 feletti tanárból (gyakran cserélõdtek) 4-5 olyan, aki így utólag nem csak jó fej volt, hanem jót és jól tanított.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Ez hülyeség. Nekem van (vagyis volt) egy-két tanárom, akik hatalmas koponyák. Örülök, hogy õk tanítottak. <#worship>

Count Adyn
Az én tanárom anno azt mondta hogy aki tanárnak megy az vagy hülye, vagy akkor az lesz 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

wander01
hogy is van? aki tudja csinálja, aki nem tudja tanitja... vagy hasonló

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

somdav95
mindig is a leghülyébbek mentek tanárnak : )

Anyám! A volt magyartanárod nyelvi babonássága bizonyítja, hogy középiskolai tanárnak (a kevés kivételtõl eltekintve) a leggyengébb tanulók mennek.
Aki tud normális tempóban olvasni (oldalanként 1-2 perc), annak ja. 😊

A volt magyartanárom most nagyon ki lenne rád akadva, mert a könyvet nem kiolvassuk, hanem elolvassuk, ha kiolvasnánk õket eltûnne belõlük a szöveg! 😊
Fresh Duke
Ezek szerint.

Megtörhetetlen
Valaki nem akarja összerakni a tegnapi F1 futamot gif képként az ominózus "nem csapatutasításos" elõzést, mert én mintha láttam volna valamit massa kocsija elõtt, azért elõzhette meg alonso 😄

fry day fry day sálálálláláá

nonicks
15 és fél óra kiolvasni a Moby Dick-et?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

ROCKnROLLA
ez hatalom 😄D

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Valaki nemrég mondta, hogy linkeljünk ilyeneket.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lyukasbogrács

RS
<#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

2. képen mekkora hányinger már az a köldök...
Sippie
Más lapok se nagyon vehetõk 100%-ban készpénznek.

terron
Azért azokat az infókat amiket hasonló médiákból szerzel ne vedd 100%-ban készpénznek... 10%-ban sem, 5-% ... Ne olvass ilyen szenylapokat mert lerombolják az agyad (blikk, story, velvet, satubbi) <#vigyor2><#vigyor2>

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Ezek a csajok kurva szépek, csak nem értem minek van rajtuk olyan szemüveg, ami a fél arcukat eltakarja, tökre elrontja az egész képet, veszt az értékébõl

Keroz1n
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Ulvar
Tarkó lövés.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

vizes
Az utolsó hapsinak kötélbõl vannak az idegei...
Genya poén, az biztos.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

morcosqtya

Smicy2
nekem is volt régebben ilyen, kb 1 napig csinálta aztán abba hagyta

Charade GTti

PLaci
frissíts flash-t... (adobe.com)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ZTM
Bakker akkor nálam valami gecinagy gond van mert akár melyiket nézném kiírja, hogy "An error occurred, please try again later."

morcosqtya
igen.

ZTM
Nektek lejátsza a youtubos videokat?:/

Dzsini
elég csak a balrát - elõször bele kell nyomni a flash videóba, hogy az érzékelje a kurzorgombokat, és utána lenyomva tartani a balra nyilat (ettõl visszateker a videó elejére, és utána indul a játék)

vafeN
Pontosítok, sikerült, csak nem vettem észre😊

[O_O] (.)(.)

vafeN
Hát nekem nem megy:S

[O_O] (.)(.)

theone91
Voltmá'?

Youtube videókon belül lehet játszani Snake-kel, ha a Játék-kategórián belül nézel videót csak a YouTube-on (értsd beágyazott videóknál nem mûködik).

A lényeg, hogy a fel és balra kurzort le kell nyomni egyszerre, folyamatosan videó közben (lehet leállítva és lejátszva akár)... 😊

Ha nem megy próbáld többször...
Itt egy videó ami alatt garantáltan mûködik.