Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

http://gaborszantai.co.uk/

Positive Mental Attitude
de köcsöööög 😄😄😄😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
kit érdekel a magánélete, mit befolyásol ez abban, hogy a róla és vele készült filmekben, képeken milyen arcot vág, hogy viselkedik. Vagy akkor mostantól egy filmbéli poénján se lehetne nevetni (ha lenne), mert hogy nehéz az élete? Ugyan, mindenkinek vannak nehéz pillanatai, de ettõl még nem kell eltemetni.
.: mobilize.hu :.
Talán kellene rá új szó, mert idétlen megfogalmazás egy õskori idétlen hagyomány alapján a mai törvénykezésbe belekeverni a fogantatást.
Csak leírtam a történetet helyesen, de ha számodra ez felháborító... 😊
Törvénytelen gyermek kifejezéshez ne nekem gratulálj, hanem a jognak.
Pointer4-nek is szól:
"
A gyermek törvényessége
Törvényesnek azokat a gyermekeket nevezzük, akik érvényes vagy vélt házasságból fogantak vagy születtek. A törvényesség elsõdleges bizonyítéka a férj apaságának vélelmén alapul, amely azonban nyilvánvaló érvekkel megdönthetõ. Megdöntésével megszûnik a gyermek törvényességének vélelme is.
Érvényesül a törvényesség jogvélelme azoknak a gyermekeknek a vonatkozásában, akik a házasságkötés napjától számított 180 nap eltelte után, de a házastársi életközösség felbomlásától számított 300 napon belül születtek.
Ha a gyermek a házasságkötés után, de 180 napon belül született, és a férj a születés urán elutasította, hogy a gyermek az övé, a vélelem az, hogy más a gyermek apja. Ha azonban a férj nem utasítja el, akkor törvényességet kell vélelmezni.
"
Köszöntem!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Épp állami létszámstop volt meghatározva? 😊
Már bocs hogy beleszólok, de ez egy érdekes jelzõ, és életem során eddig most tûnt csak fel 😊.
Sose volt házas.
Egy nõtõl halva született egy törvénytelen gyereke 11 éve.
A nõ meghalt 2001-ben autóbalesetben, miközben vezetett hazafelé Stohl Buci stílusban (bedrogozva, bepiálva) Marilyn Mansontól egy házibuliról.
Más gyereke, felesége nincs és nem is volt.
Egy nõtõl halva született egy törvénytelen gyereke 11 éve.
A nõ meghalt 2001-ben autóbalesetben, miközben vezetett hazafelé Stohl Buci stílusban (bedrogozva, bepiálva) Marilyn Mansontól egy házibuliról.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Illetve, mikor lökdösõdött, akkor miért nem kapták el?
A heavy cost. I pay it gladly.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.