Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
OFF
𝓝𝓮𝓶 𝓽𝓾𝓭𝓽𝓸𝓴 𝓽𝓲 𝓲𝓵𝔂𝓮𝓽
Hogy csináltad?!
ON
Hegi90
😄😄😄:AS_😄A_AD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

http://gaborszantai.co.uk/

somdav95
ezkéééész 😄😄😄😄😄😄

ROCKnROLLA
Újabb izlandi gólöröm 😄

Lyukasbogrács

tigeroo
ütném a vénasszonyt
Ulvar
looooooooooooooooooooooooooool xDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Lyukasbogrács
+18, a vége felé van a vicc

nemaz

Positive Mental Attitude

Fresh Duke
Szar.

A heavy cost. I pay it gladly.

Carlos
De köcsög!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
De köcsög!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
baszóóódj meeeg Patriiick xDDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Vaxi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de köcsöööög 😄😄😄😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Dency
Azt tudom. Csak nemtudtam milyen néven keressem. De kösz.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

De geci 😄

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nan76
hinnye tényleg<#idiota>késõ volt és már nem voltam szomjas,meg különben is a déli napforduló nem kedvezett az etióp lepkefajták bebábozodásához,emiatt igen letargikus állapotban kerültem és nem tudtam rendesen figyelni/magyarázkodik,hogy nem tud számolni/<#hehe>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Solid Snake
Nosztalgia <#vigyor5>
autoszimulator
kit érdekel, hogy van-e oka szomorúnak lenni?
kit érdekel a magánélete, mit befolyásol ez abban, hogy a róla és vele készült filmekben, képeken milyen arcot vág, hogy viselkedik. Vagy akkor mostantól egy filmbéli poénján se lehetne nevetni (ha lenne), mert hogy nehéz az élete? Ugyan, mindenkinek vannak nehéz pillanatai, de ettõl még nem kell eltemetni.

.: mobilize.hu :.

pointer4
Áhá, én még arra gondoltam azóta amióta írtam, hogy egy házas ember félrekettyintésébõl származó kölök lehetne "törvénytelen".
Talán kellene rá új szó, mert idétlen megfogalmazás egy õskori idétlen hagyomány alapján a mai törvénykezésbe belekeverni a fogantatást.
*meghaltak=meghalhat.
1. Hol írtam olyasmit, hogy olyan, mintha nem is lett volna? Hol írtam olyasmit, hogy a csaj nyugodtan meghaltak?
Csak leírtam a történetet helyesen, de ha számodra ez felháborító... 😊

Törvénytelen gyermek kifejezéshez ne nekem gratulálj, hanem a jognak.

Pointer4-nek is szól:
"
A gyermek törvényessége
Törvényesnek azokat a gyermekeket nevezzük, akik érvényes vagy vélt házasságból fogantak vagy születtek. A törvényesség elsõdleges bizonyítéka a férj apaságának vélelmén alapul, amely azonban nyilvánvaló érvekkel megdönthetõ. Megdöntésével megszûnik a gyermek törvényességének vélelme is.
Érvényesül a törvényesség jogvélelme azoknak a gyermekeknek a vonatkozásában, akik a házasságkötés napjától számított 180 nap eltelte után, de a házastársi életközösség felbomlásától számított 300 napon belül születtek.
Ha a gyermek a házasságkötés után, de 180 napon belül született, és a férj a születés urán elutasította, hogy a gyermek az övé, a vélelem az, hogy más a gyermek apja. Ha azonban a férj nem utasítja el, akkor törvényességet kell vélelmezni.
"

Köszöntem!
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
"lehet e keanu szomorú" - flém, yay😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dency
Valakinek megvan ez a kép nagyobb felbontásban?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Roger6
"1999 decemberében akkori barátnõjével, Jennifer Syme-mal közös kislányuk, Eva Archer Syme Reeves halva született, 2001-ben pedig Syme halálos autóbalesetet szenvedett." - ok, nem feleség. De a gyermeke halva született (ja, az olyan, mintha nem is lett volna, mi a fasznak lenne boldogtalan???), a csaj meg a barátnõje, nem a felesége, úgyhogy nyugodtan meghalhat, mi? Ne legyél már okos. A törvénytelen gyerek kifejezésedhez meg gratulálok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

chilios
áhháá 😄 mér,nem vicces?
Roger6
Nem is ezzel van a baj, az elsõ 1-2-n én is mosolyogtam, de amikor a 30-at látom, már egyrészt unalmas, másrészt meg szánalmas. Oké, megvolt az elsõ pár kép, lehet tovább lépni, új képet keresni másik nyomorult emberrõl.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Mitõl lesz egy gyerek törvénytelen ?
Épp állami létszámstop volt meghatározva? 😊
Már bocs hogy beleszólok, de ez egy érdekes jelzõ, és életem során eddig most tûnt csak fel 😊.
ROCKnROLLA
Hát jólvan.. én csak gugliztam, ezt dobta elsõnek, hát megnéztem: ezt

Na még egyszer:
Sose volt házas.
Egy nõtõl halva született egy törvénytelen gyereke 11 éve.
A nõ meghalt 2001-ben autóbalesetben, miközben vezetett hazafelé Stohl Buci stílusban (bedrogozva, bepiálva) Marilyn Mansontól egy házibuliról.

Más gyereke, felesége nincs és nem is volt.
ROCKnROLLA
az autóbalesetben meghalt a lánya is

Sose volt házas.
Egy nõtõl halva született egy törvénytelen gyereke 11 éve.
A nõ meghalt 2001-ben autóbalesetben, miközben vezetett hazafelé Stohl Buci stílusban (bedrogozva, bepiálva) Marilyn Mansontól egy házibuliról.
Fresh Duke
+1

Nem rajta nevetünk, csak a képeken. Legalábbis én..... szintén bírom, szeretem a filmjeit.

Mighty
kösz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
had tükörválaszoljak:

le. meghalt a felesége, gyereke és "sad keanu meme".
Mighty
Lemaradtam valamirõl. Miken ment keresztül és miért van így felkapva a padon ülõs kép?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Roger6
Rohadjak meg, én bírom ezt a palit. Amiken keresztül ment eddig, az nem gyenge azért. Aztán meg nevetség tárgyává tették a neten, ahogy kajál egy padon szegény. És a sok barom még nevet is rajta...<#szomoru2>

Fresh Duke
Ha 120 kilós volt a gyerek, akkor hogy menekült el a rendõrök elõl? 😄
Illetve, mikor lökdösõdött, akkor miért nem kapták el?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

CharrDen
Nem szomorú, csak már unja, hogy akárhova megy leülni, mindig lefényképezi valaki :/ Szegény ember még egy epres joghurtot se tud egy fekete bukósisak társaságában meginni, mert mint látod, egyes emberek hájteh kütyükkel veszik körbe.. 😞

Újra szomorú... 😞

addig demokratizálták a topikot, míg végül már nem ez a lényege... ha a nevét megnézed.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.