378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • PLaci #366140

Nekem (jó értelemben) felállt a szőr a hátamon a videótól.
    Csak ne basszák el.
  • mtibee
    Kiruccanás a Walmartba
  • SzirmosSzisza
  • Caliph
    az egy tie interceptor :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen tudom,megragadtam a lényeget :D
  • BenedekFeco
    Rey vs TIE Fighter Coub Link
  • nordan
    SODAPOPPIN-nak az a szakálas tetkós arc a testőre a Twitch con-on??
  • BenedekFeco
  • Tothenkopf
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Mr_no_NaMe
    Az lehet, de a világot uraló gyökér PC ideológia és a vele járó összes hype és marketingfogás ami e köré épül, azt viszont érdekli. Ez pedig magasabb lépcső mint az okos tudósok. Sajnos.
  • Zsoltee_a_bator
    A tudosok - meg ugy altalaban az ertelmesebb emberek kozott - senkit sem erdekel, hogy valaki feher/fekete/indian/azsiai/mikieger.
  • Mr_no_NaMe
    Ebből megint kurva nagy botrány lesz, hogy egy néger sem volt jelen ebben a csapatban. Majd jön a kvóta innentől a kutatócsoportokra is, vagy ha filmet csinálnak belőlük, akkor az algoritmust író fehér csajt tuti egy fekete bige fogja játszani :D
  • toza #366127
    mindez csak teoria volt mindig is.. most megmutattak hogy "valosagos" ,szoval jovore bejelenthetik a foldonkivulieket is.
    pedig a fold lapos pedig es nincs is ur- vagy foldonkivuliek. csak masik dimenzijok depedig...

es fenyeberek es 9550002200 gyogyujjal!

• Bokafix2
    Fekete lyuk közelében mitől lesz olyan négyzethálós a tér? Az erős gravitációtól? Ezt sose értettem.
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • RatBaG #366122
  • BaliBoy
    Lindsey azért már egy kicsit túlzásba viszi. :D
  • ximix #366120
    Valaki felnőttként sem tud :)

• ximix #366119
    Már kölyök korban, elkel kezdeni az idegen nyelvek elsajátítását :)
    coub link

Gyerek : Hogyan ismertétek meg egymást ?
    Apa : khmm a suli előtt khmm lógtam a korlátnál és megnevettetem anyádat . . .
    Anya :
    gif

X- akták
    Az eltűnő falatkák nyomában
    gif

Real 3D
    coub link
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.04.11. 22:28:45
  • ToxiMaxi
  • Bokafix2
  • toza #366116
    votma...

• BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • toza #366113

ha ha

• biomage
    amikor beszúrtad nem írtam ere semmit, de nagyon tetszett a kép :D

egy kis belső infó, megmutattam az egyik külföldi barátnak a képet, akkor nem érette miért az öreg anyó a legerősebb, aztán ajánltam neki hogy nézze meg a filmet :D és megnézte és egyetért már a képel, a vén anyó a legerősebb hős :D jó kis film :D
  • ximix #366111
    Hogy is mükszik ez, valamit nem veszek észre.
  • ximix #366110
    Valami Japán anime fordítót elkapsz, hogy próbáljon japánul keresni, hátha beadja. (mert nekem a japán nagyon kínai )
    テレビ クラリオン, カーラジオ, コマーシャル
    テレビ クラリオン, カーラジオ, 広告

Amúgy régebben közelebb állt az igazsághoz, hogy "minden fent van neten", de ez annak volt köszönhető hogy az emberek lementettek saját gépre egy csomó mindent és így biztosították ha eltűnt valami tudták pótolni, aztán a net egyre több helyről elérhető lett és egyre gyorsabb, az emberek már nem mentegettek csak használták, aztán megjelentek a szerző problémák ez miatt sok dolgot töröltettek sok portál bezárt, szerverek lekapcs, tartalom ha nem volt lementve akkor kampó.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.04.11. 00:42:38
  • PeeTeR
  • BaliBoy
    Gyerekként én is tanultam néhány évig hegedülni. Én sem bírtam egy helyben állni hegedülés közben. :D

Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2019.04.10. 21:00:45
  • zsgaby
    Köszi a tippet de az sem hoz semmit :)
    Az eredeti video alatti hozzászólásokban, egy 3 évvel ezelőtti komment is ugyanerre hivatkozik.
    Nincs sehol. És most itt dől meg a tézis hogy a neten minden fenn van :)
  • nearo
    "Amúgy ezen én is elcsodálkoztam, hogy cégek oldalán a sajt reklámjuk sincs meg néha vagy ugyan olyan "libafos" minőségben van nekik is"
    hasonló téma, épp tegnap olvastam youtuben egy kommentet, hogy "honnan tudod, hogy metált hallgatsz? - official video 240p-ben van fent" :D
  • BenedekFeco
  • toza #366104
    lol...feknyuz..

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.04.10. 16:05:12
  • toza #366103
    imdb.com on szam cim alapjan ki kene dobnia...

(nemerek ra megkeresni, #366099 miatt mindket kez foglalt...)

nem volt 366000 res tek... nem divat mar?

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.04.10. 14:19:19
  • zsgaby
    OFF
    Igaz, én 20 éve keresek egy reklámot és sehol sincs.
    Ha valaki találkozik vele ossza meg, köszönöm!
    Egy Clarion (autó HI-FI) reklám volt Paradise Lost Icon albumról az Embers Fire szólt a reklám alatt, és valami ezüst ruhás nő kelt fel egy kanyon szélén.
    Köszi!
  • ximix #366101
    OFF

A első európai HDTV adás 2004-es
    https://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television#European_HDTV_broadcasts

Amúgy ezen én is elcsodálkoztam, hogy cégek oldalán a sajt reklámjuk sincs meg néha vagy ugyan olyan "libafos" minőségben van nekik is, holott ők voltak a megrendelők és az a minimum lenne, hogy a készítőtől egy jó minőségű kópiát eltennék illetve feltennék az oldalamra archívumok közé enni nem kér.

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy szerzőjogi dolgok is lehetnek a story mögött esetleg.
    Miszerint bár én vagyok a megrendelő, de nem vagyok tulajdonosa a reklámnak, csak megrendeltem egy termékem reklámját, de minden herce-hurca a kivitelezőé, így kényelmes csak nem rendelkezik teljes joggal felette a megrendelő gondolom.

Ebből kiindulva viszont a reklámok jó részét a felhasználok vették fel a kor technikai szintjén, mivel a HDTV és az ehhez kapcsolódó rögzítő készülékek lassan terjedtek és e felhasználok által felvett reklám már az x x x x-edik "compilation"-ban szerepel és már x x x x szer renderelték, konvertálták már, a minőségük egyre gatyább.