Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nem találom sehol se 😞
Volt szerencsém a Press/VIP-konténernél átvenni a bérletemet, egy órát álltam sorba az újságírókkal. Azóta nem szeretem õket, kicsit olyanok, mint a nyiregyi tanárképzõsök: tékásoknál megfigyeltem, hogy új emberrel való találkozás után 10 percen belül valahogy úgy terelik a beszélgetést, hogy bejelenthessék, tékások. Sõt, általában tanárként emlegetik magukat. Na, ugyan ez volt a Press-osokkal, megjöttek, és tenyérbemászó, undorító módon hangoztatták, hogy õk a médiától vannak. Aztán többnyire kiderült, hogy valami noname blog-ba írogattak... Bocs az offért, de érdekes.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"

http://gaborszantai.co.uk/
@

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A link eleje "mPFZ.........." -Most pofázzzá!!!<#buck>#buck>