Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
FYI: van egy ilyen csatorna is: Zap Koreus (Koreusity)
https://www.youtube.com/channel/UCev2KwRWKOVmcshDxUj0cMw
Tök totál hasonló. 😊

[/spam]™

Holy Shit

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Az utolsó az atombomba XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Musachy
<#nevetes2>

imo :) science fiction is science fact

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

RelakS
A vicc xar, de arra még nem jöttem rá, hogy a fordítás az vicces, vagy szánalmas.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
amíg nem áll mindenki garázsában egy exoskeleton, ez is megteszi:

Per Aspera Ad Inferi.

LeWyTy
It's a bullshit. I never had these nice big empty room, table and Surprise Cake. <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.08.17. 17:01:41

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

morcosqtya

Musachy

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.16. 19:22:19

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Musachy

Musachy

morcosqtya
MATYARFOCI

morcosqtya

morcosqtya

PLaci
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

morcosqtya

morcosqtya

Mr_no_NaMe
Azért ezt jó látni, hogy elfogadta az öreg. Én 9gagen láttam először még nagyon régen, aztán meg egy interjút is láttam vele ahol azt mondta, hogy nagyon megkeserítette az életét, hogy mindenhol ott van, és szomorú volt, hogy az emberek röhögnek rajta. Aztán meg újra nyilatkozott ahol elmondta, hogy rájött, hogy még is mennyire jó ez a dolog, igazából híres lett és amúgy is ilyen biankó modell volt, tehát a karrier is felfutott, és végül az lett, hogy nagyon megszerette 😄 Jófej az öreg.
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

morcosqtya

morcosqtya

Terawatt
Zseniális 😄 Ja és öhm...#jobbmintaponi

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

BenedekFeco

BaliBoy
Bazzz... én nem is tudtam, hogy ez egy magyar faszi. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Random_
A mi kis Arató Andrásunk kitört a mémek álló képeiből! Vagy mégse? 😄 Zseniális!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

simán...

A dinnye ugyanolyan kiegészítő gyümölcs lehet, mint az alma vagy körte, szőlő és még lehetne sorolni. Egy időben Én sem értettem, hogy hogy lehet megenni a dinnyét bármi mással...de azóta változott az ízlésem.
Persze hozzá kell tenni, hogy egy falat kenyér és mellé a dinnye annyira nem guszta egyszerre a szájban, ezért inkább felváltva tolom, úgy jobb 😊

The Matrix has you...

Synchronous
Ezek ilyen gyépés kutyák? Vagy mi a fsz bajuk van, hogy nem tudják abbahagyni az acsarkodást?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BaliBoy
Dzsízüsz! Sárközi Ákos megnyalná mind a 10 úját ezen "receptek" hallatán. 😄

Én is csak lekvárral tudom megenni a bundás kenyeret. És a zsiros kenyér alma kombót is ismerem. Főleg jó kis pecsenyezsírral.

Lecsó tejföllel valaki?
disorder14
A zsíroskenyér + alma kombó megvan valakinek? Óvodában szoktattak rá, azóta is tolom néha 😊

morcosqtya

Musachy
Amerikaiak meg a bundás kenyeret lekvárral is eszik. Fater néha evett cukros tejfölös kenyeret, de a tojásos tésztát is cukorral eszi...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.14. 21:00:16

Tikal
bundás kenyér mézzel jó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

benőmenő
Ha jól megnézed az már 70%-ban Nutellás kenyér.
Én a bundás kenyeret szoktam csak tojásba forgatni max egy csipet sóval és amikor kész, azt cukrozom. Mondjuk már nagyon rég ettem, mert az olaj + cukor kombó az nagyon nem hiányzik.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.08.14. 20:24:37
Mr_no_NaMe
BaliBoy
Nah, olyanról még én sem hallottam. 😄

morcosqtya
És aki a zsíros kenyeret megcukrozza? Kristálycukorral beszórja.

BaliBoy
Pedig dinnyét szokás kenyérrel enni. Mondjuk zsíros kenyeres verzióval még nem találkoztam, de az már csak egy kis lépés. 😊