Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
az elõzõ játékot pl a tmobile szponzorálta... szerinted nekik egy macbook az "tétel" ilyen szempontból? nekik is reklám, a blognak a megnövekedett forgalom miatt plusz reklámbevétel...stb.,
Bazinga!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
elsõvel részben egyetértek, utóbbi tuti nem csalás, a macbook -ot is kiosztották amikor azt lehetett nyerni
Bazinga!
és a Bajnai Gordon sehogy sem kapcsolódik a szomszédokhoz 😄
nemtom van e jelentõsége, hogy a bal oldali ember ujja le van vágva és mintha az lenne odatéve a kép jobb oldalára
na mind1 noob vagyok az ilyenekhez 😄
Bazinga!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a megoldás 1 szó

Bazinga!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
jerry springer vagy mi lehet ez te jó ég:d?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Powerball!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha tisztelné az egyenjogúságot, akkor lefejelte volna. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.