Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: SDani456
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DFTBA ಠ_ಠ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na ja, érezni is fogja, amikor néhány Grisa és Szása megjelenik az ajtaja elõtt. :)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2×(a-b)=1×(a-b), ebbe ha beegyszerûsítesz a-b-vel, akkor 2=1 jön ki.
A hiba tényleg annyi, hogy a-b valójában nulla, ezért nem lehet osztani vele, de amúgy nem értem, mit kell ezen ennyire felháborodni, gondolom senki nem hitte azt, hogy itt most majd egy pársoros egyenlettel valaki bebizonyítja, hogy többezer tudós többtízezer évnyi munkássága, amit mi matematika néven ismerünk hibás. :)
Nyilván el volt rejtve benne egy csalás, azt kellett leleplezni, ennyi.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
a-b=0
nullával pedig nem illik osztani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de most ON:

@

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
haha, am nem én vagyok az igazi vezi, én csak kevertem a szart XD
mekkor vagyok öcsééém XD
HUN969 2 órával ezelõtt
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Mama2-nek is küldtek ilyet?<#idiota>#idiota>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az a legszebb a dologban, hogy nem is ismertem az oldalt, pont itt linkelte a balhé kezdetekor valaki, hogy ott szervezõdik a gyerek elleni akció.
:(((
Meg akartam kérdezni h milyen ,,körei" vannak...:(((
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"