Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Valami nem az igazi a háttérben! <#wilting>#wilting>
Kérlek istenem photoshopold azt az arcot elviselhetõbbre.
De égõ, szóval takarodj zsírdisznó XD
Am mibõl gondolod hogy sg-s, lehet tirexi vesz revansot 😄😄😄😄😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
htx
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
@
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
@
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez az egyik kevencem Gary Larsontól 😄
Egy zseni az a faszi! Megvan az összes rajza.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
@
énse tudom h mivan, de gondolom vmi ilyesmi lehet a háttér
http://www.tenke.hu

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.