Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

vagy ha drága a butik és nem megy az csak azért van meg hogy a gazdag tulaj tudja tisztára mosni a pénzét...
#222565: cipõböl énis ígyvagyok, ha olcsót veszek szétszakad egy hónap alatt, ha drágábbat az bírja 1 évig, inkább akkor ráköltök, nem vagyok egy pénznyelõ fajta ruha téren úgyse (:
12k veszteséget túl élsz, de ha 70-ért adnak el valakinek egy cc. 2,500 Ft anyagköltségû pulóvert, aki a ráfestett logó/minta miatt adja ki érte a pénzt az meg is érdemli. (ha van rá pénze, és ez neki aprópénz akkor no problem, de ha erre spórolt 3 hónapig akkor az bizony FFFFFUUUUUU... )
Na, ON:
Kaméle ON:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Na mondom ennyi,pápá. Egyedül cipõt veszek mindig márkásat,mert az tényleg jobban bírja. (Nálam legalábbis)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tommy Hilfiger cuccokat árultak (gyûlölöm). Pulóver 70 ezerért, nadrág 45 ezerért, sál 20ezer, stb...
Parasztvakítás, baromság...
Fél évig volt ott a bolt... ennyi.
nem sok felé kalandozok.
hogy klasszikusokat idézzek:
"egyedül járok
s nem messzire
de ez még nem baj
mer' így is jó.."
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Csak nem Kecskemét - Shalom center? 😄D
Ma vettem magamnak cipõt, nem volt kedvem elsétálni springfieldig és benéztem a New Yorkerbe, meglepõdtem hogy milyen jó pólók vannak, és milyen olcsón, vettem is hármat (: Nézz be oda ha van közel valahol, olcsó, nem feliratos szutyok, és 1500ért a hülyének is megéri..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem tudja valaki, hogy mi az a külföldi pólóbolt, ahol a pólókon nem feliratok vannak, hanem mindenféle furcsa színes ábrák és minták?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár