Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készüljetek, én azt hallottam, hogy a Facebookhoz hasonlóan az esgé is fizetõssé fog válni!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
- Az elsõ intézkedéseink közt lesz, hogy kormányrendelettel meghosszabbítjuk a nap élettartamát, ezzel elhalasztva a világvégét.
- Felvesszük a diplomáciai és a kereskedelmi kapcsolatot a galaxis más létformáival, civilizációival, amiket az elõzõ kormányok feltûnõen elhanyagoltak. Szabad-kereskedelmi egyezményt kötünk a Sirius-szal, hogy eladhassuk nekik a Földön eladhatatlan termékeinket. Továbbá kétfarkúsági szerzõdést, hogy biztosítsuk a Föld töretlen fejlõdését és röppályáját.
"
"
- A Kétfarkú Kutya Párt készen áll arra, hogy véghez vigye a régóta halogatott idõjárás-reformot. Terveink szerint nyáron kellemes 20-25 fokot vezetnénk be enyhe szellõvel és simogató napsütéssel. Telente pedig egységes hótakaró borítaná az országot, kivéve az utakat. A tavaszt Boris Vian, az õszt pedig Franz Kafka elképzelése szerint kívánjuk megvalósítani.
"
😄DDDDDDD
Kivételesen bánom, hogy nem vagyok pesti. 😊

Úgy néz ki a bosszú elhamarkodott volt:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pár napja halt meg az egyik polgármesterjelöltjük, tegnap feltámadt, vasárnap pedig többmilliós összejövetelt fognak tartani a Kossuth téren
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezek fogyatékosok 😄D
Indulnak a választáson 😄 Megyek az utcán (lenn az utszán), és jön velem szemben egy gyerek egy táblával, amin ez áll:
VISSZACSATOLJUK TRIANONT! meg a kétfarkú logó.
Én még 10 percre rá is röhögtem, nem néztek hülyének ám 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
pl:nem rak minden katonát át csak az utolsó sort elõre <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Te voltál már gyerek?
😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
...
A heavy cost. I pay it gladly.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-én öllek meg te kis féreg!
-ÁÁÁÁÁÁÁÁ
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-õõõõ miért is csináljuk ezt?
-f*sz tudja, menjünk kajálni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!