Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jottunk is haza! Kinek hianyzik ez??
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csak 4millióan voltak? Sokkal többre számítottam... 😞
Ahogy elnézem ott is elvolt Mogács... 😄 5:45-tõl priceless! 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(vegye már ki a center kódot a videóbeszúrásból aki betette ide.. felesleges)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Én csak most találkoztam egyel elõbb, direkt rá kattintottam hogy megnézem neked de így sem jöttem rá. Valami idõjárás jelentõ oldal jött be, reklámmal. Remélem az sg-t elkerülik...
anno 1987
Mi a náthás pék f**a ez a köpönyeghus idiótaság ami miatt az egész internet pár napja idióta köpönyeghus linket spammelõkkel van tele?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
anno 1987
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"