Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Amirko a nyomorék Remi csinál hasonlókat, abban nincs semmi parasztság...

passatgt
A kibaszott idõjárás

Állat, budapestel próbáltam, azt ismeri

Scroll és vita nincs

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Szerintem meg épp ez a demokrácia, ha bárki indulhat szavazáson😊

every damn day

QuippeR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és akkor ki kell írni egy új szavazást, ami pénzbe meg idõbe(=pénz) kerül.

na mindegy, nem ide való a téma, és már bánom, hogy belekezdtem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

bardocz
Höhö, ott a KAP is.
Már elmondták, ha nyernek, akkor le fognak mondani az árvízkárosultak javára.
QuippeR

amíg csak viccelõdtek, teljesen rendben volt, mindenki megértette a mondanivalót, meg jót röhögött is. de most a választáson indulnak, mi ez, ha nem éles helyzet?

azt sugallni, hogy a szavazás csak vicc, egyenlõ a demokrácia alapjainak tagadásával. nem a diktatorikus demokráciatagadáshoz hasonlít, hanem az anarchia szószólóiéhoz.

mellesleg érdekelne, hogy mi a lópikulát fognak csinálni, ha valamelyiküket megszavaznák, mivel azután nem viccelõdni azt jelentené, hogy a választóiknak hátat fordítanak, viccelõdni meg azt, hogy elkótyavetyélik az adófizetõk pénzét. azaz gyakorlatilag önmaguk paródiájává válnak, ami l'art pour l'art alapon még akár ötletes és vicces is lehet, de nagyon nem korrekt a társadalommal szemben.

kispeki
állat 😄

SoF II: C4z0rla

Dzsini
már nagyon régóta mindig van egy furcsa befejezés a grow játékokban, ami a teljesen logikátlan építkezés eredményeként jelenik meg 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
nagyító - csavar - szív - chip - körzõ - csákány - fiola

http://www.eyezmaze.com/ - van ezernyi grow játék

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kispeki
Nah, a megoldás 😊
körzõ, csákány, chip, csavar, nagyító, fiola, szív

Miféle secret ending? 😮

akyyy
ilyenek vannak még?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kispeki
Nah.. ez jobb 😄 Nekem ez sikerült, innentõl nem szarakodom vele 😄

körzõ, csákány, chip, csavar, fiola, nagyító, szív

Dzsini
a chip-csavar meg a szív-fiola van rossz sorrendben...

és van egy secret ending is, azon rajta vagyok 😊

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kispeki
Már majdnem:
körzõ, csákány, csavar, chip, nagyító, szív, fiola

Ezen kéne még változtatni kicsit 😊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
mohácsi viktória????<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shep
Hát lehet félre értetted de nem alja helynek jellemeztem az országot azt írtam tükröz valamit, hogy mit azt mindenki eldönti maga.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kicsikiraly
szerintem is, demokráciaellenesnek egy diktatúrát neveznék inkább, õk a VÁLASZTÁSOKON indulnak, könyörgöm...

DFTBA &#3232;_&#3232;

semmiért, csak hallotta ezt a szót, és tetszett neki
"demokráciaellenes"... azt hiszem, itt kellene abbahagyni a vitát, mert hamar át fog fordulni politizálásba
Talált süllyedt! 😊
Dzsini
brémai muzsikusok

yakisha
már miért lenne demokráciaellenes kifigurázni és humor formájában elõadni azt, amit a valóéletben mások élesben mûvelnek?

Tessék kis ON

Sickness
Hé hé hé!!
Scroll és vita nincs.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

QuippeR
a KKP addig volt vicces, amíg nem próbált meg indulni a választásokon. azóta meg szélsõségesen demokráciaellenes. ami a kampány viccességétõl függetlenül szomorú.

Nem is volt célom párhuzamot állítani a két párt esélyei, a vezetõjük ismertsége, satöbbi között, csupán hoztam egy példát arra, hogy nem Magyarország az egyetlen olyan "alja" hely, ahol ilyesmi megtörténhet, még mielõtt Shep végsõ elkeseredésében és az országban való csalódottságában valami olyat csinál, amit aztán megbán. 😊
Amúgy úgy tudom a KKPnek nem is lesz meg az elegendõ kopogtató, de pár nap és minden kiderül. 😊
Dzsini
Azért annak a viccpártnak a vezetõje és húzóneve jóval ismertebb, nagyobb név, mint Kovács Gergely (vagy Mogács vagy Victora). És ott olyan csalódottság volt az emberekben minden oldallal szemben: 4 év alatt 4 polgármester volt, és az ország kicsit jobban a csõd szélére került, mint mi.
(és Reykjavík 110ezer fõs város, nem 2milliós)

HappyHunter
Pálmákat a fjordokra?

Be happy. :) Running!

A mondanivaló viszont ugyan az volt, mint a KKP esetében: olyan dolgokat ígértek, amik demagógok és amiket úgyse tartanak meg, mint ahogy teszik ezt a "komoly" pártok is. A KKP némileg merészebb, olyan dolgokat ígér meg, amirõl nyilvánvaló, hogy betarthatatlan.
yakisha
<#falbav><#wow3>

És ne feledjük, hogy ott jó kis viking bigék szavaznak!

Lteebee
Mondjuk azok megvalósítható ígéretek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Nem csak Magyarországon ábrándulnak ki az emberek a politikából.
Reykjavikban (Izland fõvárosa) például helyhatósági választásokat nyert egy humorista által létrehozott viccpárt.
Ígéreteik között ezek szerepeltek például: kitiltják a drogokat a parlamentbõl, ingyen törölközõk lesznek az uszodákban, pálmafákat telepítenek a fjordokra, satöbbi...

tigeroo
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
Shep
Ja és akkor tényleg vége, házigazda meg majd törölje!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ki mondta, hogy nem értem de attól még tarthatom hülyének a tagot. Azt, meg honnan tudod miért nevettek, odamentél megkérdezted tõlük? Figyelj ide, lehet ,hogy egy idióta hülye vagyok (jó az vagyok) de az ,hogy ilyen módon lehet ebben az országban "sikereket" elérni azért tükröz valamit.

Ez a fószer ez nem komplett az tuti....😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sickness
Scroll és vita nincs.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

yakisha
off
csak ha nem értessz vmit, ok-okozati dolgokat, akkor inkább ne hülyézz le olyat, aki érti. és tudja mit, miért csinál.
pont az a probléma, h ha a számodra "normális formában" próbálja meg " kritizálni a társadalmat".. azt pont, hogy sokkal kevésbé értik meg az emberek manapság már.
mellesleg. szted pont h miért nevetnek ? mert nem értik? .. logika.
on.

Shep
Nem volt itt politizálás, igen én is ilyen hülye vagyok, nem tetszik? Scroll és vita nincs.

Ez a politizalas szerintem nem idevalo.

A masik, hogy a nep az te is vagy. Ha pedig megertened, hogy te milyen hulye vagy mar nem is lennel olyan hulye.
Epp te mondod, hogy ugyse ertik meg...

Szerintem, ha tetszik nevess, vagy scroll es a vita nincs.
Shep
Hát izé nem, mesélj róla. Attól, hogy valaki a társadalmat kritizálja azt lehet normális kulturált formában is tenni, nem pedig ilyen idióta módon, persze hát a népnek ez kell, úgysem fogják fel mirõl is van szó csak röhögnek.

Shep
Tévedtem, úgy látszik lehet valaki ennyire hülye 😊