Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megkóstoltam mind a kettõt és a körte a finomabb.<#vigyor3>#vigyor3>
anno 1987
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#idiota>#idiota>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egy WTF-on kívül semmi nincs benne
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
respect to the man in the ice cream van
Positive Mental Attitude
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
They're EVIL!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417