Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
En is a teton ugykodtem es mikor meg csusztam, es elkezdtem repulni akkor nalam is porogtek az eletkepek. De olyan gyorsan hogy utana semmi nem maradt meg beloe, utana fetrengtem majd felkeltem aztan bementunk a korhazba. De ott is csak a hatam miatt, mivel azt utottem be. Doki monta semmi komoly, mjad kerdezte hogy esetleg faj meg valami? Mondom csak a csuklom horzsoltam le, erre elkezdte nyomogatni. Mondom neki nem faj nincs semmi baj vele, utana meg nyomja oldalrol. Erre en fel visitok, doki mondja: na irany a rontgen.
Igy az idei nyaram keresztul let huzva, de mar minden ok.
Shep
Hát cseppet, mivel lefele mindig sokkal veszélyesebb mászni. Persze lehet van ejtõernyõjük 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

passatgt
ha ki lennék kötve, simán felmennék, mert érdekelne, de így...
szerintem a lemenetel szarabb lehet amúgy

Shep
Én is erre gondoltam, de hát drága az üzemanyag az is veszélyes, a gép is drága stb. stb. Na meg hát ez nem a Just Cause 2 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Helikopterrel lelógatnak vkit,az nem lenne egyszerûbb?

PSN ID.: Beegabor

RelakS
lenne idõ arra, hogy leperegjen az életed, és lásd a gyerekkori pajtásaidat. Lehet, még arra is lenne idõ, hogy egy-kettõ felismerjen :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shep
Azért kíváncsi lennék milyen gyakran hullanak le emberek, meg mennyit kapnak ezért, mert gondolom nem keveset.

Daell Drow
En nyar elejen estem le 5 meter magasrol, el is torott a bal csuklom.
Ilyen video utan mindig rossz gondolatok keringeneka fejembe, hogy ha le esnek onnan. De nem 5 meterol hanem 500!
Shep
Az elején nem kapcsoltam be a hangfalat, de akkor ezek szerint jól láttam. Köszi az infot.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Csirke4
Nincs, pont azt magyarázza, hogy nem kell biztosító mert csak lassítaná meg sokkal fárasztóbb lenne az út. Egy két helyen mikor megáll pihenni csak akkor rakja föl a biztosítót.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Roger6
Te jószagú... Hát izé-e... Magas. Kurvára. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Shep
Hát ez rohadt durva én mikor felmásztam a tetõnkre, hogy bejavítsam a kéménynél a szigetelést akkor rohadtul féltem ,hogy leesek, ez meg. Nekem a video is durva volt, egy rossz mozdulat vagy egy erõsebb széllökés mikor pont nem várod és vége a dalnak.

De még a tetején se kapaszkodott...

Shep
Mászás közben nem is volt biztosítva, vagy csak rosszul láttam?

BenedekFeco

BenedekFeco

w77d
bammeg ez durva... én egyszer másztam föl a gimiben a tesiterem tetejére, onnan is le kellett menteni, pedig nincs 5 méter az egész XXXD

BenedekFeco

tommygear
Ennek a tetején is elfér 2 ember...
<#wow1><#csodalk><#wilting>
The Protector
Basszus de leugranék onnan(ejtõernyõvel).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Alexease
En a honvedsegnel maszkaltam fel sokszor "ilyen" antenna-tornyokra Erden, lazitani, pihenni, egyedul lenni😉 De az tized ekkora sem volt, es annak a tetejen kenyelmesen elfert 2 ember😉
BenedekFeco

LasDen
😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Looooser
hûûû bassza meg ezt nézni is szédítõ

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

BenedekFeco

és igaza van😄

LeWyTy
Azta ****,****,*** életbe.
Ránézni nem mernék nem hogy felmászni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BenedekFeco

BenedekFeco

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Metalmilitiakid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Aquir
Erre van a szerkesztés. Magamtól elõtte kivettem minthogy írtál :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sippie
LOOOOL 😄
passatgt

RelakS
ez olyasmi, mint a Galaxis Utikalauz Stopposoknak egyik könyvében 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt valami két faj, ami háborúzott, viszont egy földi TV adást mindkettõ sértõnek vett magára, és betámadták a földet. Viszont a méretek kiszámításában vétettek egy apróbb hibát, így az egész támadó flottát felnyalta egy kiskutya 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Higany
Szeva! Tök jók ezek a hullámok. nem tudsz valami helyet, ahonnan le lehetne tölteni ilyesmiket háttérképnek? Köszi!

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Szabi84
😄Dd

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJKonya
Csinálnád ezt a melót...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Carlos
felnyerítettem a végén... <#taps>

Þór vígi þessi rúnar