Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://www.sg.hu/galeria/1249131804/12491318041284810176.jpg
http://www.sg.hu/galeria/1249131804/12491318041284810201tn.jpg
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Minden ugyanaz másképpen.
-dede, nõi...tudom a szomszéd kislánytól kunyiztam.
lol
anno még azért hordtak ilyen répanacikat hogy nehogy beakadjon valahova...mára mád divat lett...és még térdvédõt sem lehet alá venni...csak rá de az is kényelmetlen...szal ugyanott tartunk...
Minden ugyanaz másképpen.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Na és mindezt angolul, nyilván. A vicc az, hogy az angolok is megeszik 😄
Sajnos nem vagyok top manager. Még.
A titok, ha egy színes grafikon elõtt hadonászol és nagyon magabiztosnak tûnsz, akkor senki nem kérdez. 😄
Így lehet elõrejutni. Sajnos ezt én nem tudom, mert a régi iskolán nevelkedtem, ígyhát én vagyok a kuli.
De amúgy mûködik, próbáljátok ki!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.