Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Trolling is a art.

kösz 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"The trees move. Do you not see it?"
mindenkinek szabad akarata van,ha röhögni akar rajta röhögjön,ha nem akarsz ne röhögj,ha viszont azon akarsz veszekedni hogy ez a kép vicces-e akkor nyiss neki külön topicot,ez nem arra nyílt thx
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
Újra és újra bebizonyosodik, hogy ez a világ mennyire ki van fordulva...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Per Aspera Ad Inferi.
Igazad van egyébként abban, hogy nekik semmit sem jelent, hogy én itt Magyarországon nevetek rajtuk vagy sajnálom-e õket. Viszont a saját értékrendem nem engedi, hogy nevessek egy ilyen "viccen". Vannak dolgok amiken egy jó érzésû, civilizált, mûvelt ember nem tud nevetni. Ez ilyen.
Öltözködj!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
OMG :|

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.