Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
The Matrix has you...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
The Matrix has you...
De amúgy most ráébresztettél egy ötletre...sörhordó kutya!
Sõt, megtanítjuk a kutyát, hogy kinyissa a hûtõszekrényt, kivegyen egy doboz sört, és odahozza az embernek. Elvégre ha már a bernáthegyi tud a nyakán kis hordóban hordani bort, akkor egy másik fajta kutya miért ne tudja az oldalán egy hordóban hordani sört!
De ahoz kepest, hogy LEGO City "sorozat", vicces az ostermelo a disznoval es a kutyaval😄
volt lego f1-em volt lego kalóz hajóm kimondott csak lego építõ kockák amberek meg minden nélkül, aztán át csaptam technicbe a bionicle-ök megjelenésekor XD
The Matrix has you...
Én imádtam legózni régen 😊
The Matrix has you...