Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Miss Phina!!! 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
meg váltó is.
Mindjárt jövök ! <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Sose voltam nagy autómániás de eeeez ... húúúú
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha nem akkor visszaadom a jegy árát.. 😊))
(úgyis torrentrõl szeded, szóval nincs vesztenivalóm) 😄DDD
Nézd meg!!
Szarul, unalmasan indul, de aztán felpörög, nagyon elgondolkodtató, feszült, izgalmas film! A végén beszarsz!!! 😊)
(a végén még a stáblistánál 5 percig csendben ültem a képernyõ elõtt mozdulatlanul)
pl.:
"higyj a pokolban"
(believers)
egyébként nagyon jó film, hatalmas csavarral a végén..
Aki teheti nézze meg..
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
nagyobb kép nem volt?... <#whatever>#whatever><#eplus2>#eplus2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);
u dont have to listen anybody else but me
combobreaking
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Positive Mental Attitude